Verpakkingsmateriaal

stef

Goede communicatie, extra moeite en service. Goed verpakt, snelle verzending, begrijpen wat hun klanten belangrijk vinden.

Foto's van eigenlijke producten plaatsen?

ha leuk om te lezen!

Davy Claassen

Ik heb de Nintendo Switch Vr set hier gekocht, ik had per ongeluk het verkeerde adres ingevoerd. Na een telefoontje met de vriendelijke helpdesk werd dit meteen opgelost!

Goede helpdesk, snelle verzending.

Gamekoning

Tevreden

Of de pincode van de wii u ook mee geleverd kan worden. Ik moest nu maar gokken. In een tweedehandse wii u is er al een gebruiker geweest namelijk met een pincode verplichting.

Reactie Game-Outlet.nl:

Excuses voor dit ongemak, meestal resetten we de consoles naar fabrieksinstellingen. Alleen als er nog games op staan die je kan gebruiken doen we dit niet. De pin hadden we je ook via email kunnen... Excuses voor dit ongemak, meestal resetten we de consoles naar fabrieksinstellingen. Alleen als er nog games op staan die je kan gebruiken doen we dit niet. De pin hadden we je ook via email kunnen aanleveren. Gelukkig heb je het zelf op kunnen lossen.

Kris Vermeersch

Eerste keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling deed.

na bestelling werd gelijk vermeld dat een bepaald game niet meer leverbaar was. Werd dan ook direct gecrediteerd.

Koos

Via Marktplaats gevonden

Duidelijke website

Nvt

Henk

Prima!

Snelle verzending. Goede kwaliteit.

Tessa

Helemaal prima

Snel en een fijne prijs. Goede communicatie.

Rikkert

Gewoon goed, er valt niks te klagen de producten worden netjes verpakt en geleverd.

Snelle, goede levering

N.v.t

Ikke

Goede service.

Snelle reactie via de chat.

Maarten

PC spel ESO besteld, werd zeer snel geleverd.
De meebestelde soundtrack miste echter. Bij navraag bleek deze niet leverbaar te zijn en daarop heb ik de prijs hiervan teruggestort gekregen.

Snelle levering, goede prijs.

Bied geen mogelijkheid aan om een soundtrack mee te bestellen wanneer je deze niet kunt leveren.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je verbeterpunten. We waren dit inderdaad vergeten te verwijderen nadat we uitverkocht waren van de Soundtrack.. Excuses hier voor.