Verpakkingsmateriaal

Wokkel

Ik heb recentelijk een game gepreorderd. Dit was een collectors edition helaas werd ik twee dagen voor de release gemaild dat deze niet leverbaar is en ook niet beschikbaar komt. Dit is natuurlijk... Ik heb recentelijk een game gepreorderd. Dit was een collectors edition helaas werd ik twee dagen voor de release gemaild dat deze niet leverbaar is en ook niet beschikbaar komt. Dit is natuurlijk erg jammer om dat deze editie ook elders niet meer verkrijgbaar is. ik kreeg de keuze om de gehele bestelling te annuleren of voor de normale editie te gaan.

De afhandeling van de wijziging ging soepen en snel ook het geld is de zelfde dag nog overgemaakt

Ik baal zelf erg dat ik niet het product kon krijgen wat ik oorspronkelijk heb besteld. graag had ik hier een betere compensatie voor gezien al was het korting, kortings code, een extra spel of iets... Ik baal zelf erg dat ik niet het product kon krijgen wat ik oorspronkelijk heb besteld. graag had ik hier een betere compensatie voor gezien al was het korting, kortings code, een extra spel of iets dergelijks.

Reactie Game-Outlet.nl:

We begrijpen dat je hier van baalt, in het geval van tekorten op pre-orders lukt het vaak wel om via andere leveranciers en /of collega gameshops onze klanten te helpen. Heel soms lukt dit niet en... We begrijpen dat je hier van baalt, in het geval van tekorten op pre-orders lukt het vaak wel om via andere leveranciers en /of collega gameshops onze klanten te helpen. Heel soms lukt dit niet en proberen we iets anders te regelen zodat we je toch kunnen helpen. Zou je nog met ons contact willen opnemen hierover?

mijn_alias

Bestelgemak en sneller reactie op geplaatste bestelling (levertijd iets langer).

Lage(re) prijzen. Afspraken worden nagekomen.

Geen.

Luc Meijs

10/10 snelle en correcte levering. Zeer scherp geprijsd. Would order again

Snelle levering + info bij track and trace

En

Goede prijzen en service

Cynthia te Bos

Het is prima bevallen!

Goede prijs, duidelijk omschrijving van producten

JurgenR

Je word op de hoogte gehouden van je bestelling. Het pakketje was netjes de volgende dag de volgende dag in huis.

Niels Brink

Tweede keer dat ik iets bestelde (voor 20:00) en beide keren kwam het 3 werkdagen later pas binnen. Wellicht dat ik gewoon pech heb gehad en dat het normaal wel naar behoren loopt, maar ik zal niet... Tweede keer dat ik iets bestelde (voor 20:00) en beide keren kwam het 3 werkdagen later pas binnen. Wellicht dat ik gewoon pech heb gehad en dat het normaal wel naar behoren loopt, maar ik zal niet snel weer iets bestellen bij deze webshop.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je feedback, dat houdt ons scherp.
Bedankt voor je feedback, dat houdt ons scherp.
Ik heb je bestelling van februari nagekeken en zag dat je deze vrijdagavond hebt besteld, dezelfde avond via PostNL is verstuurd maar op 1 of andere manier dinsdag is geleverd.
Meestal worden onze zendingen de volgende al dag geleverd door PostNL, maar 100% kunnen we dit niet garanderen, heel soms wordt er 1 a 2 dagen later geleverd.
PS: Je andere bestelling was mij niet bekend en kon ik niet nakijken, ik denk dat je net 2x pech hebt gehad met Post NL idd.
We wensen je in elk geval veel plezier met je aankoop!

Bastiaan

Goede prijzen en klantvriendelijk

Probleem met een spel netjes opgelost

In eerste instantie was er een verkeerde versie verstuurd

Boris

Goede service, snelle levering en een uitstekend product!