Verpakkingsmateriaal

Ellen

Zeer positief. Ik werd goed op de hoogte gehouden en heb alles in goede staat ontvangen.

Goede communicatie.

Geen.

Mexidium

Goede prijzen, makkelijk bestellen en snelle levering

Bij eventuele veranderingen houden ze je goed op de hoogte

Danny Daems

Super

Goede prijzen en klantenservice

Nvt

Daaf

Top! Alles in prima staat aangekomen!

Goed product en snelle levering

Geen idee

Monique Zalm

de goede prijs

geen idee

jeurus

Nfs payback gekocht.

Q

Een ps4 controller waarvan vermeld stond dat deze in een bundelverpakking zou zitten met laadkabel. Deze werd in eerste instantie niet geleverd omdat die toch niet bij de controller zou horen. Ik... Een ps4 controller waarvan vermeld stond dat deze in een bundelverpakking zou zitten met laadkabel. Deze werd in eerste instantie niet geleverd omdat die toch niet bij de controller zou horen. Ik snapte niet helemaal wat daarmee bedoelt werd maar kreeg wel netjes de kabel alsnog kostenloos geleverd. Niet heel duidelijk maar wel nette service!

Goede service

Duidelijker zijn in de product omschrijving

Tevreden klant

Pre-order gedaan, snelle verzending, scherpe prijs en kreeg ook nog een leuk extraatje bij de uiteindelijke levering.

Goede communicatie en afspraken nakomen

Thomas

Prima website en keurige service. Had een dlc code niet gekregen maar deze werd toen ik contact opnam snel alsnog toegestuurd. Ook werd de game keurig op tijd geleverd, precies op de releasedatum.... Prima website en keurige service. Had een dlc code niet gekregen maar deze werd toen ik contact opnam snel alsnog toegestuurd. Ook werd de game keurig op tijd geleverd, precies op de releasedatum. Al met al ben ik helemaal tevreden!

Snelle levering, goede service via email.

Geen, helemaal top!