Verpakkingsmateriaal

Paul

Goede prijs / kwaliteit

Maarten

Prima ervaring. Snel en netjes geleverd allemaal.

Duidelijke website en snelle levering

Esther

Snelle levering en een fijne, heldere communicatie.

Leveringsinformatie via de mail was erg uitgebreid. Bij elke stap in het bestelproces kreeg ik een update in de mail.

Absoluut geen.

Reactie Game-Outlet.nl:

Smile!
Bedankt voor je erg positieve review!

bert

Na bestelling kwam de bestelde game niet door problemen met PostNL. Door medewerking van GameOutlet kreeg ik toch mijn game. Een pluim hiervoor. Ga zo door.

goede service
goede behandeling problemen met PostNL.

Djo

Service is top, elk probleem word direct aangepakt. En de prijzen zijn top.

Snelle service en verzending.
Goede prijzen en aanbiedingen.

Zo doorgaan

Marco K.

Meerdere keren bestelling gedaan. Prima verlopen. Tot nu toe iedere keer volgende dag bezorgd

Duidelijk en snelle levering

janvan75

Bij niet bezorgen beroepen ze zich op post.nl ongeacht waar die het pakketje door de deur gooit. de kranten stonden er toevallig bol van. (in mijn geval camera's en toezicjhthouder) onafhankelijker... Bij niet bezorgen beroepen ze zich op post.nl ongeacht waar die het pakketje door de deur gooit. de kranten stonden er toevallig bol van. (in mijn geval camera's en toezicjhthouder) onafhankelijker kan niet. week later dankzij eerlijke buurman

goede afhandeling en communicatie

vertrouwe niet teveel op postnl

Henk

FIFA19 hier besteld, hij zou vandaag geleverd worden. Maar je kunt het al raden niks gekregen. Contact met ze opgenomen, en zij zeggen dat het aan Postnl ligt omdat het daar zo druk is. Zelf nog een... FIFA19 hier besteld, hij zou vandaag geleverd worden. Maar je kunt het al raden niks gekregen. Contact met ze opgenomen, en zij zeggen dat het aan Postnl ligt omdat het daar zo druk is. Zelf nog een algemene mail gekregen waarom FIFA niet geleverd wordt. Daarom contact met Postnl opgenomen, en van hun krijg ik te horen dat Game outlet al wel heeft aangemeld maar niks heeft geleverd/afgegeven. Wat een Stelletje honden bij Game outlet.

Reactie Game-Outlet.nl:

We begrijpen dat je met zo'n release gespannen uitkijkt naar de postbode en dan erg teleurgesteld kan zijn bij een latere levering. Helaas gebeurt dit heel heel soms... in dit geval hebben we na... We begrijpen dat je met zo'n release gespannen uitkijkt naar de postbode en dan erg teleurgesteld kan zijn bij een latere levering. Helaas gebeurt dit heel heel soms... in dit geval hebben we na flink onderzoek een technisch probleem geconstateerd bij PostNL wat daarna direct is verholpen zodat dit soort vertraging in toekomst uit wordt gesloten.
We hebben de gedupeerde klanten zowel een compensatie aangeboden als ook de mogelijk om het product kosteloos retour te sturen.