Verpakkingsmateriaal

Garm Willems

Pre-order van de FIFA 19 Champions Edition besteld, maandag 24 september mail gehad dat deze zsm bij Post NL afgeleverd zou worden voor verzending zodat ik deze 25 september binnen zou hebben. Voor... Pre-order van de FIFA 19 Champions Edition besteld, maandag 24 september mail gehad dat deze zsm bij Post NL afgeleverd zou worden voor verzending zodat ik deze 25 september binnen zou hebben. Voor deze versie betaal je extra zodat je 3 dagen eerder kan spelen. Echter blijkt Game Outlet het spel nog niet aangeleverd te hebben bij Post NL waardoor deze niet 25 september binnen is. Jammer dat ze dingen beloven en ik nu extra betaal voor iets waar ik geen gebruik van kan maken.

Handige site, snel besteld.

Snelheid aflevering bij Post NL

Reactie Game-Outlet.nl:

We begrijpen dat je met zo'n release gespannen uitkijkt naar de postbode en dan erg teleurgesteld kan zijn bij een latere levering. Helaas gebeurt dit heel heel soms... in dit geval hebben we na... We begrijpen dat je met zo'n release gespannen uitkijkt naar de postbode en dan erg teleurgesteld kan zijn bij een latere levering. Helaas gebeurt dit heel heel soms... in dit geval hebben we na flink onderzoek een technisch probleem geconstateerd bij PostNL wat daarna direct is verholpen zodat dit soort vertraging in toekomst uit wordt gesloten.
We hebben de gedupeerde klanten zowel een compensatie aangeboden als ook de mogelijk om het product kosteloos retour te sturen.

Henk

Had een game ge pre-orderd die blijkbaar niet binnenkwam. Voortaan misschien een berichtje hierover sturen?

Reactie Game-Outlet.nl:

Hallo Henk,
ik begreep vanuit je review dat het niet helemaal goed was gelopen mbt jouw laatste bestelling?
Hallo Henk,
Ik kon zien dat we jouw bestelling van 2 artikelen hebben uitgesplitst zodat we je alvast Spider-Man konden versturen... normaal gesproken wacht ons systeem namelijk totdat alle producten op voorraad zijn en release Red Dead is pas over 1 maand.
We hadden je hier ook een berichtje over gestuurd, misschien in je spam of reclame-folder beland?
of bedoel je wat anders? Hoor het graag, we willen graag dat onze klanten tevreden terugkijken op hun aankopen. Wellicht dat jij ons kan helpen om onze service te verbeteren.
Veel plezier in elk geval met Spider-Man!

Jan

Duidelijk en snelle levering van het bestelde product.

Snelheid levering.

Geen.

spider-man

Perfect, super netjes afgehandeld en meegedacht!

zeer snelle levering, goede telefonische service

Kevin

Bestelproces simpel en goed

overzichtelijk

nvt

Jochum Hamstra

Prima webshop

Vriendelijk geholpen nadat mijn pakketje iets langer onderweg was door post nl !
Prima webshop

Outlet heeft me steeds op de hoogte gehouden met de status van het pakketje echt helemaal goed ! 2e bestelling had ik methaan de Andere dag in huis ! Kan deze site zeker aanbevelen !

Kal-El

Fantastische webshop goede prijzen
snel geleverd aanrader heb nog een paar spellen in gedachte battlefield v / red dead redemption etc etc

Zie ervaring bovenaan

Prima ervaring

Snelle levering en de goedkoopste. Top

Frans Steenvoorden

Alleen maar positief

Snelle levering voor een nette prijs

J Trooster

Supersnele levering top bedankt.

Snel levering.

Geen.