Verpakkingsmateriaal

ricardo M

Ik ben zo blij dat jullie prijzen verlagen Dat scheelt me echt handen vol geld DANKJEE ?

Qannik

Snelle reactie. Nette service! Begaand met de klant.
Je merkt echt dat t zelf gamers zijn. En daardoor wat belangrijk is. Top!

Jimmy

Dragon Ball Xenoverse gekocht voor de XBOX ONE. Nergens goedkoper en supersnel geleverd! Minder dan 24 uur voordat ik het spel had!

Supersnelle levering!

Daan

Snel geleverd. Fijn geregeld.

Snel geleverd. Fijn geregeld.

Gaat je niks aan

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel bezorgd

Goede prijzen

Freek

Geweldige service voor goede prijs

Goedkoop

Zelf bezorgtijd kiezen

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je tip mbt bezorgtijden. Waarschijnlijk zal dit zeer binnenkort ook mogelijk zijn. We zijn er mee bezig :)

nvt

Goede prijzen en zeer snelle bezorging. Alleen is mijn playstation 4 controller ingepakt zonder originele beschermdoos en vastgezet met een flesje mountain dew. Dat flesje kon ik waarderen maar ik... Goede prijzen en zeer snelle bezorging. Alleen is mijn playstation 4 controller ingepakt zonder originele beschermdoos en vastgezet met een flesje mountain dew. Dat flesje kon ik waarderen maar ik vind dit geen goede manier om een kwetsbaar product van €50 te beschermen.

Bezorgsnelheid en goede prijzen.

Anders inpakken.

Reactie Game-Outlet.nl:

We hebben 2 varianten van de Dual Shock die we verkopen. 1 gewoon in originele doos en 1 in "bundelverpakking" zonder doos. Zowel in de titel als in de omschrijving hebben we dit erbij... We hebben 2 varianten van de Dual Shock die we verkopen. 1 gewoon in originele doos en 1 in "bundelverpakking" zonder doos. Zowel in de titel als in de omschrijving hebben we dit erbij geplaatst, Je kan het zien in de titel en omschrijving.
Deze laatste versie heb jij besteld, vandaar dat er geen originele doos bij zat. Misschien heb je hier over heen gelezen of ben je het vergeten?
De Mountain Dew is een leuk extraatje die alle klanten met een pakketje tm april krijgen.

Locdog

Zéér snelle levering van het product,minder dan 24 uur en nog een cadeautje bovenop. Ik heb uw e-maailadres reeds doorgegeven aan familie en vrienden, dus mogelijk nieuwe klanten.

zeer snelle betaling en levering

Bram

Had snel contact via de livechat, werd goed geholpen en had mijn product snel. Top winkel!

Goede service

Henny

Goedkoop en snel geleverd.

Goedkoop en snel geleverd.

Geen verbeterpunten of tips.