E

Perfecte aflevering en nazorg,ook toen het even niet lukte werd ik verder begeleid,zeer tevreden

Mark

Niet alleen een snelle levering van het product maar een erg goede klantvriendelijkheid. Telefonisch goed te woord gestaan voor uitleg en advies. Op afspraak zelfs teruggebeld en mails met foto's... Niet alleen een snelle levering van het product maar een erg goede klantvriendelijkheid. Telefonisch goed te woord gestaan voor uitleg en advies. Op afspraak zelfs teruggebeld en mails met foto's ontvangen Hoe het e.e.a moest worden gerepareerd.

Wilfried

Alles verloopt super goed een firma met goede produkten. Alles is naar wens verlopen. Met de levering door Post NL was het een ander verhaal. De persoon die leverde wilde het niet poste op het... Alles verloopt super goed een firma met goede produkten. Alles is naar wens verlopen. Met de levering door Post NL was het een ander verhaal. De persoon die leverde wilde het niet poste op het gevraagde adres waardoor de levering een week later was dan gepland. Waarom wij dan een adres moeten opgeven is de vraag, het was dan sneller gebeurt in een afhaalpunt.

Marcel

Zal het zeker bij andere aanbevelen

C

Zeer goede en perfecte service

Mevr

Zeer goed, aan te raden!!

KW

Niets op aan te merken

Genno

Prima vakwerk door de mannen geleverd!

Cor

Het bekomen van een nieuwe handzender voor de garagedeur is geen probleem maar het dan nog noodzakelijke programmeren is moeilijk, ook met handleiding. Ik ben 80+ en zonder ervaring, dus ik moet... Het bekomen van een nieuwe handzender voor de garagedeur is geen probleem maar het dan nog noodzakelijke programmeren is moeilijk, ook met handleiding. Ik ben 80+ en zonder ervaring, dus ik moet ergens in de buurt iemand vinden of een dealer en die zit niet in de buurt.