Afstandsbediening besteld, kwam keurig volgens afspraak met duidelijke handleiding om code over te zetten. werkt perfect.
Hans
Weten wat je juist nodig hebt is al een eerste stap naar tevredenheid. Mijn bestelling verliep makkelijk,de levering mocht misschien wat sneller,maar dat is dan weer een luxeprobleem. Al bij...Weten wat je juist nodig hebt is al een eerste stap naar tevredenheid. Mijn bestelling verliep makkelijk,de levering mocht misschien wat sneller,maar dat is dan weer een luxeprobleem. Al bij al,alweer een tevreden klant.Bedankt !
Maarten
Het koste mij meer tijd om juiste afstandsbediening voor mijn garagedeur te bepalen dan om hem te bestellen en thuisgestuurd te krijgen. Kortom prima shop
Enzo
Zonder problemen
jeroen
Goed, echter mijn oude afstandsbediening bleekt ontregeld waardoor de synchronisatie naar de nieuwe bedieningen niet lukte en dan sta je daar met je aankoop. Uiteindelijk heeft het een week in...Goed, echter mijn oude afstandsbediening bleekt ontregeld waardoor de synchronisatie naar de nieuwe bedieningen niet lukte en dan sta je daar met je aankoop. Uiteindelijk heeft het een week in beslag genomen om de fout in de oude remote te vinden. Nu wel tevreden dat alles werkt!
Herman
Omdat het onderwerp niet meer actueel is, is het contact niet meer nodig.
Tino
Een aanrader
W.J.
Ik ben zeer tevreden over het product en de service.
Dickertjedap
Na een week maar eens een telefoontje gepleegd, waar mijn bestelling bleef. E.e.a. kruiste elkaar net. Dezelfde middag werd mijn bestelling geleverd.
pieter
Voor het geval je een probleem met je garagedeur of de afstandsbediening, dan kan de onderneming in St.Annaparochte (Frl) van harte aanbevelen. Snelle service en bij een eventuele vraag buitengewoon...Voor het geval je een probleem met je garagedeur of de afstandsbediening, dan kan de onderneming in St.Annaparochte (Frl) van harte aanbevelen. Snelle service en bij een eventuele vraag buitengewoon behulpzaam en service gericht.