Alles is vlot en duidelijk verlopen, niets op aan te merken.
Hans
Zeer goed , alsnog een tweede levering geplant.
Erwin
Levering zoals verwacht op tijd en juist.
leonore
Het is een aanrader
Marcel
Ik had een vraag gesteld over een afstandsbediening voor de electrische garagedeur en diezelfde avond kreeg ik nog een persoonlijke reactie. afstandsbediening was supersnel in huis en ook nog eens...Ik had een vraag gesteld over een afstandsbediening voor de electrische garagedeur en diezelfde avond kreeg ik nog een persoonlijke reactie. afstandsbediening was supersnel in huis en ook nog eens veel goedkoper vergeleken met andere aanbieders. echt een aanrader! ben uiterst tevreden.
Vincent
Bij bestelling van de vervangende afstandsbediening voor onze garagedeur heb ik duidelijk aangegeven welk type ik zelf heb. Hiermee dien je door middel van een "verloopkabeltje" de nieuwe...Bij bestelling van de vervangende afstandsbediening voor onze garagedeur heb ik duidelijk aangegeven welk type ik zelf heb. Hiermee dien je door middel van een "verloopkabeltje" de nieuwe afstandsbediening te programmeren. De mee- geleverde 3 pin header paste niet. Zelf wist ik dit al en was er op voorbereid. Beetje jammer dat de pro's het niet weten.
G.
Het was geen toverwoord voor ons maar werkelijkheid. De garagedeur ging in één keer open. Na aankoop van een nieuwe afstandsbediening bij garagedeurentekoop.nl, welke binnen 24 uur werd afgeleverd,...Het was geen toverwoord voor ons maar werkelijkheid. De garagedeur ging in één keer open. Na aankoop van een nieuwe afstandsbediening bij garagedeurentekoop.nl, welke binnen 24 uur werd afgeleverd, was het kinderlijk eenvoudig om de code van mijn oude AB over te zetten op de nieuwe. Dus geen risico genomen met het 2e oude exemplaar maar gelijk nog een nieuwe erbij besteld. Kwam ook de volgende dag keurig op tijd binnen. Prima zaak!
Chris
Dank u voor het correct handelen van de problemen
Jaap
Had wel telefonische support nodig bij het programmeren. de stekkertjes pasten niet in de gaten maar een contact tegen de polen was voldoende, het programmeren is daarna vlot verlopen