Bestellen ging moeizaam. Ik had alle zaden uitgezocht, gegevens ingevuld en toen de optie iDeal gekozen. Vervolgens bleek mijn bank (KNAB) bezig met het updaten van de site, waardoor er even niet... Bestellen ging moeizaam. Ik had alle zaden uitgezocht, gegevens ingevuld en toen de optie iDeal gekozen. Vervolgens bleek mijn bank (KNAB) bezig met het updaten van de site, waardoor er even niet betaald kon worden. Toen ik het later op de dag opnieuw wilde betalen, bleek mijn bestelling niet meer terug te vinden en moest ik alle zaden opnieuw opzoeken. Overigens werkt de website ook niet goed op mijn mobiele telefoon, waardoor ik heel vaak heen en weer moest klikken (iPhone X, meest recente software).

Collectie zaden, kwaliteit en prijs zijn goed. Leuk dat er een extraatje wordt meegestuurd.

Zie algemene opmerkingen hierboven ("Bestellen ging moeizaam. Ik had alle zaden uitgezocht, gegevens ingevuld en toen de optie iDeal gekozen. Vervolgens bleek mijn bank (KNAB) bezig met het updaten... Zie algemene opmerkingen hierboven ("Bestellen ging moeizaam. Ik had alle zaden uitgezocht, gegevens ingevuld en toen de optie iDeal gekozen. Vervolgens bleek mijn bank (KNAB) bezig met het updaten van de site, waardoor er even niet betaald kon worden. Toen ik het later op de dag opnieuw wilde betalen, bleek mijn bestelling niet meer terug te vinden en moest ik alle zaden opnieuw opzoeken. Overigens werkt de website ook niet goed op mijn mobiele telefoon, waardoor ik heel vaak heen en weer moest klikken (iPhone X, meest recente software).")

Door de jaren heen vaak zaad van Sluis gebruikt. Bedrijf waar ik het normaal kocht is er mee opgehouden dus nu op deze manier.

Goed overzichtelijke site waar e.e.a. goed te vinden is. Logisch ingedeeld.

Niet zo snel te benoemen

Paula

Sneller geleverd dan de website aangaf, top!

Het werd niet direct duidelijk wat de levertijd was.

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Zeer goed

leveringssnelheid en bereikbaarheid

Nog maar één bestelling geplaatst en dat is prima verlopen.

zeer klantvriendelijk

Spullen worden netjes verpakt geleverd.

?

Misschien makkelijker iets te kunnen vinden. Als ik bv worteltjes wil moet ik precies weten bij welk onderdeel ik dit moet vinden. Volgens mij kan het overzichtelijker. Ik herinner mij van vorig... Misschien makkelijker iets te kunnen vinden. Als ik bv worteltjes wil moet ik precies weten bij welk onderdeel ik dit moet vinden. Volgens mij kan het overzichtelijker. Ik herinner mij van vorig jaar dat het makkelijker te zoeken was.

Ring

Zeer snelle bezorging.

Geweldig, 5 soorten Oostindische Kers!

Nee.

Nelly Voet

Het is de eerste keer dat ik wat bij hen heb besteld omdat ik de gewenste producten niet of niet in voldoende mate aantrof bij de locale tuincentra. Alle bestelde producten werden binnen drie dagen... Het is de eerste keer dat ik wat bij hen heb besteld omdat ik de gewenste producten niet of niet in voldoende mate aantrof bij de locale tuincentra. Alle bestelde producten werden binnen drie dagen thuis afgeleverd.

goede uitleg per product zowel in de webshop als in de catalogus

Bon Site

Envoi rapide