Experienced Gardencruiser

Weer een mooie Gardencruise

Gerjo de Gans

De reis op zich was mooi maar.......het Elcot park hotel was ronduit slecht. Wij hadden gevraagd om 2 aparte bedden maar we kregen een 2-persoons bed. Nadat we bezwaar hadden gemaakt werd er een... De reis op zich was mooi maar.......het Elcot park hotel was ronduit slecht. Wij hadden gevraagd om 2 aparte bedden maar we kregen een 2-persoons bed. Nadat we bezwaar hadden gemaakt werd er een onderschuifbed tevoorschijn gehaald waarna de hele kamer in beslag werd genomen door bedden. Opnieuw bezwaar gemaakt. Vervolgens werden we gedumpt in een vochtig stinkend hok in een bijgebouw. Uiteindelijk zijn we maar teruggegaan naar de eerder aangeboden kamer.
Het eten in de overnachtingshotels was redelijk maar.......in het Elcot parkhotel was het eten slecht.
Vorig jaar waren we mee naar Normandie. Vergeleken met deze reis waren de tuinen dit jaar mooier maar het hotel in Normandie was veel beter.
We willen volgend jaar weer een tuinenreis maken, maar of dat weer met Gardentours zal zijn staat nog te bezien

Ine

Geweldig! Helaas is de tekst in het programmaboekje al sinds jaren en nog steeds van een erbarmelijk slechte kwaliteit. Kromme zinsbouw, steeds het woord ook in iedere zin. Zou u moeten latrn... Geweldig! Helaas is de tekst in het programmaboekje al sinds jaren en nog steeds van een erbarmelijk slechte kwaliteit. Kromme zinsbouw, steeds het woord ook in iedere zin. Zou u moeten latrn redigerrn door iemand met meer opleiding dan lagerr school.

a.f. Loos

Eerste dag eerste tuinbezoek te krap gepland, maar 30 min tijd om de tuin te bezoeken, dure tuinbezoek.
Andere tuinen oké.
Hotelkamer erg lawaaierig van de airco op het dak,gelukkig wel...
Andere tuinen oké.
Hotelkamer erg lawaaierig van de airco op het dak,gelukkig wel een andere kamer gekregen de volgende dag.
Eten m.n. avondeten niet goed.
Goede en prettige chauffeur, mijn complimenten aan Henk Vis.
Reis en leider ook oké.

Van voiet

Matig te lange busreis te weinig tuinen te veel gebouwen tuinen matig al met al te veel geld voor deze reis

Heerlijke reis met prachtige tuinen.

van soest

Danzij Kitty weer een prachtige reis

Karel Wiegert

Prima tuin-cruise. Goede combi van tuinen en vrije tijd in de aangelopen havens. We zijn met 1 tuin, de busreis en een bezoek aan een stad toch de hele dag bezig. Op tijd weer terug aan boord geeft... Prima tuin-cruise. Goede combi van tuinen en vrije tijd in de aangelopen havens. We zijn met 1 tuin, de busreis en een bezoek aan een stad toch de hele dag bezig. Op tijd weer terug aan boord geeft iedereen gelegenheid weer bij te komen voor overige bezigheden aan boord.

Anne-Wil Stolk

Eindoordeel: Alles was goed verzorgd. Het hotel was ook prima, echter m.u.v. het ontbijt en het diner. Kennelijk met het oog op bezuinigingen werden de plakken ham gevierendeeld en was het beleg... Eindoordeel: Alles was goed verzorgd. Het hotel was ook prima, echter m.u.v. het ontbijt en het diner. Kennelijk met het oog op bezuinigingen werden de plakken ham gevierendeeld en was het beleg verder schaars. Het diner werd avond na avond gedomineerd door rauwe stukjes bloemkool en broccolli. Kortom, weinig smaak en geen variatie. Kwam niet overeen met de standaard van Garden Tours.

Tineke Goedman

Fantastisch!