Prachtige tuinen, mooie routes onder andere door de Wicklow Mountains!!) fantastische reisleidster ( Kitty Wiegert) prima chauffeur ( Richard) alles super georganiseerd!! Kortom een echte relaxte...Prachtige tuinen, mooie routes onder andere door de Wicklow Mountains!!) fantastische reisleidster ( Kitty Wiegert) prima chauffeur ( Richard) alles super georganiseerd!! Kortom een echte relaxte prachtige Ierse tuinen vakantie.
Mirjam Reefman
Reizen met gardentours is altijd een feestje. De reis de bus en chauffeur en de reisleiding is altijd goed en de tuinen zijn altijd prachtig en vol inspiratie. De volgende twee reizen zijn alweer...Reizen met gardentours is altijd een feestje. De reis de bus en chauffeur en de reisleiding is altijd goed en de tuinen zijn altijd prachtig en vol inspiratie. De volgende twee reizen zijn alweer geboekt.
Jan
Een reis waar je op de mooiste plaatsen komt met goede begeleiding en uitleg. Volledig ont zorgt en met een leuke club mensen een plezierige beleving.
Lieselotte
Een fijne, inspirerende reis in een prachtig landschap (Cotswolds). Bijzondere tuinen met zeer mooie bloemborders, haagstructuren, tuinkamers en nationale plantencollecties (Juglans en Rambler...Een fijne, inspirerende reis in een prachtig landschap (Cotswolds). Bijzondere tuinen met zeer mooie bloemborders, haagstructuren, tuinkamers en nationale plantencollecties (Juglans en Rambler rozen) gezien. Private tuinen waar de eigenaars zelf passioneel een rondleiding in hun tuin gaven. Erg de moeite waard. Buschauffeur en reisleiding waren uitstekend.
Han
Schitterende tuinen gezien in een heel mooi landschap!
M Roos
Als je van tuinieren houdt en helemaal 'into' de planten, dan ben je bij Garden Tours aan het juiste adres. Met gelijkgestemden ga je op pad, de mooiste tuinen in. Denk niet dat de tuinen allemaal...Als je van tuinieren houdt en helemaal 'into' de planten, dan ben je bij Garden Tours aan het juiste adres. Met gelijkgestemden ga je op pad, de mooiste tuinen in. Denk niet dat de tuinen allemaal op elkaar lijken, want dan kom je bedrogen uit. Elke tuin is anders, afhankelijk van de eigenaar en de 'head gardener' en zo kom je dan ook tot verrassende inzichten. Zoals bijv de tuin die ontworpen en gemaakt is door Keith Riley in Devon. Een ontdekking op zich want wat Keith gedaan heeft is opzienbarend: met een graafmachine heeft hij een stuk boerenland omgeploegd en er vervolgens heuvels en dalen in gemaakt waar hij de planten en heesters zo in heeft geplaatst dat je als bezoeker oog in oog contact maakt. Normaliter kijk je vaak naar beneden, maar in de Wildside loopt je dwars door de plantenjungle heen. Wat je daarnaast bereikt met deze opzet is een vergroting van het tuinoppervlak en daarmee de mogelijkheid om nog meer planten kwijt te raken dan bij een vlak terrein zou lukken. Voor de ware liefhebber een mooie bijkomstigheid. Tenslotte is het leuk om te weten dat Riley met zijn creatie een micro klimaat realiseert: in de dalen wordt het een heel stuk warmer en krijgt de wind geen vat op de planten waardoor de toepassingsmogelijkheden sterk verbeteren en je een uitgebreider assortiment aan planten aantreft dan zonder deze condities het geval zou zijn geweest. Het wilde karakter van de tuin past goed in deze tijd waarin we ons terdege bewust zijn van de achteruitgang in biodiversiteit. Daarvan is in deze tuin geen sprake. De beschrijving van Wildside hier wil niet zeggen dat de andere tuinen niet de moeite waard zijn om te bezichtigen. Integendeel. Elke tuin heeft een eigen karakter en in elke tuin valt een heleboel inspiratie op te doen. Kortom: een ervaring rijker en zeker een dikke aanbeveling waard.
Jeanine van Zundert
Alles op deze reis was heel erg goed verzorgd, van het reizen, de reisleiding, de tuinen tot de hotels.
L van Eeten Broek
De reis stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar door corona ging het in 2020 niet door. Dit jaar een heerlijke ervaring, met uitstekende begeleiding, prima hotels, lekker eten. In de... De reis stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar door corona ging het in 2020 niet door. Dit jaar een heerlijke ervaring, met uitstekende begeleiding, prima hotels, lekker eten. In de tuinen werden wij meerdere keren getrakteerd op heerlijke cake en gebak. De tuinen waren prachtig. Leuk, dit jaar dat er enkele wandelingen in waren verwerkt. Als je daar geen zin/fut voor had kon je met de bus en genieten van een drankje bij de chauffeur. Uit de kunst allemaal. Een aanrader.
Lummie Snoek
We hebben genoten van een fantastische tuinreis naar Island Wight. Onder deskundige leiding van Inez hebben we een heerlijke vakantie gehad en onze ogen uitgekeken in de prachtige tuinen. Ook een...We hebben genoten van een fantastische tuinreis naar Island Wight. Onder deskundige leiding van Inez hebben we een heerlijke vakantie gehad en onze ogen uitgekeken in de prachtige tuinen. Ook een compliment voor chauffeur Henk die behendig over de smalle weggetjes manoeuvreerde. Kortom: een aanrader!
De Ru
Mooie tuinen en hotel maar geen reisleiding! Waardeloos! “Deskundige reisleiding” moet dus van de site gehaald worden, en daarmee de prijs omlaag.