Het was een heerlijk extra lang weekeinde.Prachtige tuinen en kwekerijen.De weergoden waren ons goed gezind. De pech met de bus werd prima opgelost en de reisleider zorgde er voor dat de...Het was een heerlijk extra lang weekeinde.Prachtige tuinen en kwekerijen.De weergoden waren ons goed gezind. De pech met de bus werd prima opgelost en de reisleider zorgde er voor dat de verloren tijd prima werd gecompenseerd door de laatste (verre) tuin te vervangen door een heel mooie tuin die dicht bij de eenna laatste tuin lag.
Bridget Jones
Leuk reisje, soms iets te weinig tijd om een tuin te bekijken zoals bij Bois de Moutiers. Een half uurtje extra zou fijn zijn. Goed hotel, mooie kamer en lekker eten! Chauffeur was...Leuk reisje, soms iets te weinig tijd om een tuin te bekijken zoals bij Bois de Moutiers. Een half uurtje extra zou fijn zijn. Goed hotel, mooie kamer en lekker eten! Chauffeur was attent en reed prima, reisleidster deed erg haar best, dikke pluim. Pourville viel tegen, als je geen lunch wilde maar alleen koffie kon je alleen terecht bij het crepe stalletje. De openbare toiletten waren defect en dan kun je nergens naar de wc. Kunt u niets aan doen, maar Pourville is een gat met weinig voorzieningen, dan is Dieppe beter. Combinatie van tuinen en een stad bezoeken is leuk, Giverny was top.
M. Voskuilen
Ik heb erg genoten van de reis ook al hadden we een middag een enorme bui regen die de gehele middag aan hield. Dit was natuurlijk een van de mooiste tuinen.
g. meijndert
Prettige reis met een leuke groep.
L.E.Graveland
De reis East Anglia heb ik een keer gemaakt met Garden tours en toen logeerden we in het Holiday Inn hotel. Dat vind ik qua ligging en accommodatie een stuk beter. Ook vond ik het eten in dit hotel...De reis East Anglia heb ik een keer gemaakt met Garden tours en toen logeerden we in het Holiday Inn hotel. Dat vind ik qua ligging en accommodatie een stuk beter. Ook vond ik het eten in dit hotel beter. We kregen bij het afscheidsdiner bij The Wooden Fender geen toetje en dat viel iedereen tegen! Ook blijf ik de tuinen eind juni, begin juli het mooist vinden.
Zotte Peer
Mooie reis.
CW Dallinga
Genoten van de prachtige tuinen. Kritiekpunt: 1 persoon bij Claregarden die een groep v 35 pers een uur lang informeert zonder microfoontje: waardeloos. Dat moet bij een onderwijsinstelling...Genoten van de prachtige tuinen. Kritiekpunt: 1 persoon bij Claregarden die een groep v 35 pers een uur lang informeert zonder microfoontje: waardeloos. Dat moet bij een onderwijsinstelling toch anders kunnen.
Madelon
Opnieuw een fijne reis!
Diane Veldkamp
Een goed verzorgde reis, voldoende informatie en wat me erg beviel, is, dat je lekker op je eigen houtje en in je eigen tempo, de tuinen kon verkennen.
M.G. Algera
Geboekt via Groei en Bloei. Ik vond de tuinen heel mooi, alleen de afstand van hotel naar de tuinen en terug veel te ver. Hotel was voor het diner heel matig.