In het algemeen goed. Prachtige tuinen! Veel afwisseling!
Tuinen: Bij Montissfont Abbey te weinig tijd door de grote van het terrein. Bovendien advies om hier ook te lunchen....In het algemeen goed. Prachtige tuinen! Veel afwisseling!
Tuinen: Bij Montissfont Abbey te weinig tijd door de grote van het terrein. Bovendien advies om hier ook te lunchen. Tot 2x toe was het plantverkooppunt al gesloten. Misschien van te voren informatie inwinnen aangaande sluitingstijd en e.e.a. mededelen in de bus zodat je daar wellicht eerst heen kunt gaan en daarna de tuin kunt bekijken.
Hotels: Crowne Plaza Gatwick. Prima, ook het eten. Elcot Park Hotel: 2x. toe een bruiloft. ( de 1-ste veel lawaai ) Eten: eerste avond zeer matig maar het werd steeds beter. Basingstoke hotel: kamer zeeeeeer matig. Badkamer in orde. Eten goed.
Steden: Bath, super! Maar niet op zaterdagmiddag. Chippenham, niet de moeite waard. Voegt niets toe.
Verder viel op dat er 2 andere tuinen in de brochure stonden dan die we afgelopen week bezocht hebben. Dat we ( wellicht mede om die reden ) €110, - hebben betaald i.p.v. €95,- zoals in de brochure staat vermeld. Wel fijn om dit b.v. per mail te vernemen of door de reisleiding. Niets erover gehoord.
Sint
Gezellige reis
a g w
Heel heel erg tevreden de reisleidster mevrouw Hermine was geweldig met haar mooie stem gaf ze veel informatie ze heeft veel kennis de chauffeur branco was een leuke man en reed ontzettend...Heel heel erg tevreden de reisleidster mevrouw Hermine was geweldig met haar mooie stem gaf ze veel informatie ze heeft veel kennis de chauffeur branco was een leuke man en reed ontzettend goed,al met al een geweldige tuinen reis we hebben genoten van al dat moois, gaan beslist nog een keer weer een reis doen
A.E. Verstand
Fantastisch, verrassend dat de franse tuinen ook zo prachtig, misschien wel mooier kunnen zijn. Verder was ik erg blij dat er moestuinen bij zaten, aangezien garden tours helaas geen moestuinenreis...Fantastisch, verrassend dat de franse tuinen ook zo prachtig, misschien wel mooier kunnen zijn. Verder was ik erg blij dat er moestuinen bij zaten, aangezien garden tours helaas geen moestuinenreis meer uitvoert. geweldig leuke reisleidster, Hermine, die met achtergrondinformatie de duur van de busreis aangenaam maakte. De chauffeur maakte het ook tot een gezellige reis en hij reed zeer goed, alleen vond ik de plaatsen in de bus wat krap( lange benen).
harlinde
Zeer mooie reis met heel afwisselende boeiende tuinen. De reisleiding was uitstekend : ze gaf veel - ook historische informatie -, ze sprak uitstekend Frans, was zeer behulpzaam en vriendelijk,...Zeer mooie reis met heel afwisselende boeiende tuinen. De reisleiding was uitstekend : ze gaf veel - ook historische informatie -, ze sprak uitstekend Frans, was zeer behulpzaam en vriendelijk, kende veel van planten en was echt gastvrouw. Het hotel was goed gelegen en het eten was heel goed verzorgd en lekker. Een kleine 10 jaar geleden heb ik met Garden Tours ook een reis gemaakt naar Normandie . Daar had ik zowel over de reisleiding als het hotel veel klachten. Dit is een wereld van verschil in positieve zin !
Evelyn
Een prachtige ervaring, goed uitgestippeld en voorbereid, een aanrader voor tuinfreaks! Persoonlijk hoeven voor mij de rondleidingen in het gebouw niet, maar je hebt sowieso de keuze om dat niet te...Een prachtige ervaring, goed uitgestippeld en voorbereid, een aanrader voor tuinfreaks! Persoonlijk hoeven voor mij de rondleidingen in het gebouw niet, maar je hebt sowieso de keuze om dat niet te doen en lekker in de tuinen rond te struinen. Wisley zou ik persoonlijk op een volledige dag zetten, er is zoveel (meer) te zien. De kweker was echt een onverwachte uitschieter, prachtig en persoonlijk.
W. Klunder
Goed, heel prettig dat er afwisseling was tussen tuinen en bezoekjes aan plaatsen.
Marjon van Schie
Mooie reis. Veel (mooie) tuinen gezien. Nette bus.
Het Basingstoke hotel vinden wij onder de maat. Het eten is matig en de kamer maar net afhankelijk van of je een gerenoveerde kamer...Mooie reis. Veel (mooie) tuinen gezien. Nette bus.
Het Basingstoke hotel vinden wij onder de maat. Het eten is matig en de kamer maar net afhankelijk van of je een gerenoveerde kamer krijgt of een oude. Ook het feit dat er in sommige kamers gerookt wordt, vinden wij niet meer van deze tijd.
Het Best Western Tiverton was netjes en het eten was prima. Fijne grote kamers.
Wij vonden Ellen Oswald erg vriendelijk, maar niet erg toegewijd aan het verzorgen van een prettige reis voor de klant. Toen wij een probleem hadden met onze kamer liet zij ons dat zelf opknappen. Ze had wat ons betreft ook wat meer mogen vertellen over de verschillende streken waar we doorheen kwamen. En voor de halve dag Exeter had ze een stadsplattegrond kunnen kopiëren en uitdelen.
Wij vonden Exeter een teleurstelling voor onze halve dag vrij. Grote winkelketens als Sara hebben we in Nederland ook. Dan zouden wij liever naar een leuk dorpje gaan met kleine boetiekjes.
Frank Dogge
Warme lunchbuffet was niet geboekt en daardoor liepen we een uur vertraging op. Daarna hadden we te weinig tijd om Dovercastle en de onderaardse gang te bezoeken. We moesten op... Warme lunchbuffet was niet geboekt en daardoor liepen we een uur vertraging op. Daarna hadden we te weinig tijd om Dovercastle en de onderaardse gang te bezoeken. We moesten op tijd bij de Shuttle zijn.We hebben uiteindelijk wel hiervoor betaald.