T.Dekker

Mooie reis, prachtige tuinen, leuk gezelschap, prachtig weer, soms iets te warm.

ma van leeuwen

Prachtig

Greet De Letter

Was geslaagd

hjkruisbrink

Leuk, prettig

Frank Soetens

Prima combinatie natuur en cultuur.

Scorpio

Soms worden er teveel activiteiten op één dag gepland. Het bezoeken van een stadje of dorpje moet beter van tevoren worden bekeken. Sommige stadjes (bijv. Rye) zijn echt niet de moeite waard en... Soms worden er teveel activiteiten op één dag gepland. Het bezoeken van een stadje of dorpje moet beter van tevoren worden bekeken. Sommige stadjes (bijv. Rye) zijn echt niet de moeite waard en kunnen beter overgeslagen worden. Bij andere (historische) stadjes is er veel te weinig tijd. Dover Castle was veel te kort en er was geen rekening gehouden met de hoogteverschillen. Moeilijk lopende personen konden niet mee, terwijl er een treintje reed. Was niet bekend. Nu troffen we fantastisch goed weer, maar de warmte speelt dan weer parten.

?

Goed verzorgd soms te veel op een dag , maar ja de jaartjes gaan ook tellen

Weer een heerlijke reis gehad. Flip leek wat minder proactief / goed voorbereid dan de meeste anderen die we tot nu toe meegemaakt hebben.

Emmy en Wim Peeters ( !!! verder is het invullen van man en vrouw niet mogelijk !!!! )

De tuinreis naar Praag was zeer intensief, heel anders dan een Engelse tuinreis maar ontzettend de moeite waard. We hebben genoten, mede dankzij onze voortreffelijke reisleidster Netty Verdouw die... De tuinreis naar Praag was zeer intensief, heel anders dan een Engelse tuinreis maar ontzettend de moeite waard. We hebben genoten, mede dankzij onze voortreffelijke reisleidster Netty Verdouw die de kunst verstaat om met een gezelschap van allerlei pluimage , maar met een passie voor bloemen en planten, deze reis te leiden. Dit samen met Harry , onze geweldige chauffeur.
Hartelijk dank daarvoor.
Emmy en Wim Peeters

Anne

Een geweldige vakantie die ik niet had willen missen. Complimenten voor Marieke en Karin voor hun kennis van respectievelijk de tuinen en Jane Austin. Ook een compliment voor de chauffeur Branko.... Een geweldige vakantie die ik niet had willen missen. Complimenten voor Marieke en Karin voor hun kennis van respectievelijk de tuinen en Jane Austin. Ook een compliment voor de chauffeur Branko. Hij heeft zo rustig gereden dat wij geen "reisziektes" hadden in de bus en dat is me nog nooit overkomen in al mijn reizen.
Eerst vond ik de prijs van de reis hoog t.o.v. het aantal dagen maar gezien de huizen en tuinen is dat grotendeels gecompenseerd. Wel had de reis van mij wel 1x een dagboot mogen zijn bijv. op de slotdag. Het was nu 6 dagen waarvan 2 zeer kort i.v.m. het reizen.