Wat is dit ?

Teveel bezoek steden 3 keer

Antoinette

Gezellige reis. Een landkaartje in de brochure zou een plus zijn. Nu moest ik de landkaart erbij nemen.

Miss Bennet

Mooie reis naar het Engeland van Jane Austen. Fijne afwisseling van cultuur en natuur. Het schema vond ik te vol, weinig vrije tijd en soms haasten op de mooie locaties. Gezellige en fijne... Mooie reis naar het Engeland van Jane Austen. Fijne afwisseling van cultuur en natuur. Het schema vond ik te vol, weinig vrije tijd en soms haasten op de mooie locaties. Gezellige en fijne reisleidsters Karin Quint en Marieke Schroder, goede aanvulling met hun kennis en anekdotes.
Ik ga nooit met groepsreizen mee maar het thema Pride and Prejudice was voor mij de reden om toch mee te gaan.
Het hotel vond ik niet de 4 sterren waard. Maaltijden goed maar service en schoonmaak van kamer en restaurant vond ik matig. Het vervoer was zeer comfortabel en prettig, goede gastvrije en zeer vakkundige chauffeur.
Algehele prijs kwaliteit verhouding vond ik de reis te duur.

Annewiek Vrijburg-Reijmer

Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben we genoten van de reis. Vooral de reisleidster Heleen was (in alle opzichten) heel inspirerend.
Het advies om de reis naar Praag om te boeken...
Het advies om de reis naar Praag om te boeken naar Schotland vanwege loopafstanden vond ik zeer sympathiek!
Dank voor jullie inzet.
Tip: zet bij de reisbeschrijving wat links van de betreffende tuin of gebied, zodat je van te voren kunt warm lopen. (Moet je nu zelf uitzoeken)
Annewiek Reijmer

Ivonne Streefkerk

Allereerst wil ik iedereen van Garden Tours bedanken die betrokken was bij de Pride & Prejudice reis! Jullie zijn de eerste reisorganisatie sinds jaren die de Peak District weer in het programma... Allereerst wil ik iedereen van Garden Tours bedanken die betrokken was bij de Pride & Prejudice reis! Jullie zijn de eerste reisorganisatie sinds jaren die de Peak District weer in het programma hebben. Mijn vurige wens om na 23 jaar Chatsworth en Haddon Hall weer te zien is uitgekomen. Daarbij nog aangevuld met nog meer prachtige Jane Austen-locaties maakt deze reis onvergetelijk voor mij!! Echt fantastisch gedaan!! Mijn grootste complimenten aan Marieke Schroder Bouwman en Karin Quint voor de superverzorging en alle info, een feest om olv. deze 2 dames deze reis gemaakt te hebben. De bootovertocht, busreis en het hotel in Nottingham waren top!! Het enigste minpunt wat mij betreft is dat ik de reis te kort vond (vandaar niet alle sterren) .Door de bootreis vallen er eigenlijk al 2 dagen af en bleven er 4 over; ik betaal liever nog meer voor bijv. 8 dagen en dat je iets meer tijd/ruimte hebt om meer te zien aan locaties.
Tot slot hoop ik dat Garden Tours er in de toekomst nog 1 Jane Austen-reis aan toevoegt om het een mooi trio te maken. In zuid/west Engeland bijv. tussen en rondom Bath/Southhampton zijn nog heel erg mooie locaties te vinden die met J. Austen te maken hebben en absoluut de moeite waard om er een reis van te maken. De stad bath, Wilton House ,Stourhead om te beginnen zijn zo prachtig! In het Engeland van Jane Austen-boek van Karin Quint staan nog vele locaties die eraan toegevoegd kunnen worden. Ik weet zeker dat heel veel reisgenoten van deze reis graag nog aan een derde willen meedoen; ik in elk geval!! Nogmaals dank voor deze prachtige reis!!

Jan Andre la Porte

Keuze tuinen uitstekend vervoer en (be)leiding goed tot zeer goed Garden visiting is in zekere zin een ''niche'' maar
wij als deelnemers waarderen dat hoog en Garden Tours vult dat zonder...
wij als deelnemers waarderen dat hoog en Garden Tours vult dat zonder meer goed in !! diegenen die reisden 15- 21 juni
troffen het wel zeer goed met het weer ...!
eerlijk heidshalve 2 puntjes welke aandacht mogen krijgen : als deelnemers hebben we niet goed begrepen (of zelf niet goed gelezen) dat de aanvullende kosten voor fee's tuinen totaal circa Br.pound 110,- 1 persoon betreft wij hadden dat opgevat per 'paar' deze kosten bedroegen in totaal circa 290 Br. pound ... -daar over geen klacht - maar wel de opmerking
dat de communicatie dienaangaand helderder kan worden gebracht ..!
2 Hotel Basingstoke werd verbouwd dat was wel tamelijk rommelig met op de ene kamer wel functionerende airco's en een andere kamer niet Allemaal geen ramp maar wel een puntje dat aandacht verdient ...
Totaal conclusie een voor ons zeer geslaagde reis met een enkele kanttekening'

Elisabeth

Wellicht de reispapieren iets eerder versturen? Is wel aan de late kant.
Wellicht de reispapieren iets eerder versturen? Is wel aan de late kant.
Het programma was goed maar een beetje te vol waardoor ik de keuze op de huizen heb laten vallen en gen oordeel kan vellen over de tuinen. Had graag deze reis een dag of wat langer willen hebben waardoor ik een hele dag in Lyme Park en een dag in Chatsworth had kunnen doorbrengen! De tuinen hebben niet mijn aandacht kunnen krijgen.
Geef me nu al op voor een volgende Jane Austen reis!!! Het begeleidende team was goed geinformeerd en enthousiast. Het programma perfect maar met iets te weinig tijd.

W.C. Mol-Drent

Leuke reis. De tijden in de bus vond ik te lang en de tijd in de tuinen te kort.
Het diner in het Novotel te Ipswich was slecht.
De reis naar East Anglia werd aangeboden als 5 daags....
Het diner in het Novotel te Ipswich was slecht.
De reis naar East Anglia werd aangeboden als 5 daags. Maar de 1e en laatste reisdag waren maar erg kort.

M.F.Welagen.

Mijn eerste reis van vorig jaar naar Birmingham heeft mij een beter gevoel meegegeven, maar dat kan persoonlijk zijn.
Dit neemt niet weg dat ik ook nu heb genoten!
Het laatste bezoek...
Dit neemt niet weg dat ik ook nu heb genoten!
Het laatste bezoek aan de tuin van het echtpaar Bruno en Lidwina (Chateau de Digeon) dat was een succes daar heerste een sfeer van hartelijkheid en kwaliteit van de voortreffelijke lunch!
Groet Meindert Welagen.

Marianneke

Prachtige reis. Met name het feit dat het een Jane Austen thema heeft was voor mij de reden om mee te gaan. De reisgidsten Marieke Schroder en Karin Quint hebben een prima programma in elkaar... Prachtige reis. Met name het feit dat het een Jane Austen thema heeft was voor mij de reden om mee te gaan. De reisgidsten Marieke Schroder en Karin Quint hebben een prima programma in elkaar gedraaid. Ik zal verder niet zo snel meer een Garden tours reis doen, omdat ik liever geen georganiseerde busreizen doe, maar als er weer een Jane Austen reis mag komen, dan ga ik zeker mee.!! de reden dat 1 vraag met 8 is beantwoord: toen de reis net op de site stond kon ik via mijn browser niet boeken... was firefox. Ik weet niet of het daar mee te maken had. Iemand anders heeft toen voor mij geboekt. verder alles prima