Mooie reis, alles was goed geregeld, ontspannen bootreis, prima hotel, een goede mix van verschillende tuinen, prachtig landschap, we hadden geluk met het weer. De rozen bloeiden. Fijne ontvangst... Mooie reis, alles was goed geregeld, ontspannen bootreis, prima hotel, een goede mix van verschillende tuinen, prachtig landschap, we hadden geluk met het weer. De rozen bloeiden. Fijne ontvangst door de tuineigenaren.
Floors Castle vond ik tegenvallen. De tuin was niet bijzonder en je kon maar een kleine vleugel van het kasteel bekijken. De lunch in Floors Castle was wel erg goed. Misschien als vervanger voor Floors naar Alnwick Castle & Garden op de terugweg naar de boot of naar Mellerstain House?

Wilma Ramaekers Hengstmengel

Gezellige Pride and predjedice reis genoten van de kastelen en de lezing .
Hoop op een volgende reis met een mix van huizen bezoeken en de tuinen.
Suggestie poldark , bronte sisters.

Elly Sol

Geweldige reis met schitterende tuinen en een zeer bekwame reisleidster.

Mevr. Splinter met kleindochter 26 jaar.

Ga al jaren mee, niet ieder jaar.
Engeland heeft veel geschiedenis, daar houd ik erg van. Een hele fijne reis en veel verschillende tuinen plus 2 Mooie Landhuizen interieur, MOOI !
Ga al jaren mee, niet ieder jaar.
Engeland heeft veel geschiedenis, daar houd ik erg van.
Met onze kinderen, caravan en tenten veel geweest.

Lian Rombouts

Heerlijke reis, af en toe lekkere lunch, fijne tuinen - zou nóg wel meer huizen in willen kunnen. De combinatie tuin en huis vind ik top.

Antonia A. Belt

De logistiek van deze reis was matig en onhandig, bijv. omdat we TE veel uren heen en weer werden 'gesleept' van Fiumicino naar Lante - Bomarzo passeerden - en anderhalf uur in de bus naar hotel... De logistiek van deze reis was matig en onhandig, bijv. omdat we TE veel uren heen en weer werden 'gesleept' van Fiumicino naar Lante - Bomarzo passeerden - en anderhalf uur in de bus naar hotel in Collepepe; volgende dag anderhalf uur terug naar Bomarzo en daarna weer terug naar Collepepe. Pffft.. Ook van Collepepe naar Grottaferrata, dwz Rome noord-oost naar Rome zuid-west! De reisleiding is goed en energiek maar chaotisch en te weinig voorbereid,
Slecht eten in de hotels, maar dat kennen we van hotelkeukens!. Kortom: heerlijke reis, veel gezien en prima stemming onderling. De buschauffeur - Enrico - verdient een dikke pluim! Leve Garden Tours, dat ook.

Guus van Veen

Ik vond het een prachtige reis, maar wel op de heen en terugreis zeer vermoeiend.
Heel jammer dat de bus stuk was en we een ochtend hebben lopen lummelen.

Ik vond de reis heel mooi . Ik had wel verwacht dat we meer info zouden krijgen over de tuinen en de bloemen in de tuin .
Nu was er geen geleid bezoek in de tuin , door het mooie weer was het...
Nu was er geen geleid bezoek in de tuin , door het mooie weer was het wel aangenaam om op eigen ritme te tuin te bezoeken . Maar ik vrees dat moest het slecht weer geweest zijn , dat ik zeer snel terug in de bus zou geweest zijn .
Misschien kunnen jullie werken aan een overzicht per tuin , of enkele boeken ter beschikking stellen waar we bloemen kunnen opzoeken

M Steinmetz

Prachtig landschap en schitterende tuinen. Enthousiaste reisleider.
Prachtig landschap en schitterende tuinen. Enthousiaste reisleider.
Enig minpunt was het ontbreken van een lift in ons hotel waarbij bovendien in eerste instantie ervan werd uitgegaan dat wij zelf onze koffers naar de 4e verdieping moesten sjouwen. Onze indruk is dat de reisleiding hier echt verstek liet gaan.
Ik vraag mij overigens af of het hoofdkantoor van het ontbreken van een lift op de hoogte was toen zij kozen voor het Mercure Hotel. Eigenlijk past dat niet bij zo'n luxe reis. Dit leidt tot onderstaand eindoordeel:

Reiziger

Een prachtige reis alleen jammer dat de hotels bij lange na niet aan onze verwachtingen voldeden
Van een hotel in deze prijsklasse verwacht je tenminste een lift. Wij begrijpen niet dat terwijl u er bekend mee bent,dat over het algemeen de deelnemers van de door u georganiseerde reizen van middelbare leeftijd en ouder zijn, u hiermede onvoldoende rekening heeft gehouden
In het eerste hotel Basingstoke waren in de badkamer nog de sporen van de vorige gasten duidelijk aanwezig,
Na ons verzoek tot schoonmaak van de kamer , gericht aan de receptie, veranderde er zichtbaar niks.
Helaas troffen wij op de terugreis, bij hetzelfde hotel een nog smerige kamer aan.
Afgezien van het feit dat we bij het Mercure hotel onze koffers zelf vier trappen omhoog moesten sjouwen, voldeet het hotel ook niet aan de minimale vereisten van brandveiligheid. Een vluchtroute was afgesloten.
Gezegd moet wel worden, dat Hanneke van Dijk had geregeld dat bij vertrek de koffers door het personeel bij de kamers opgehaald werden