J Hartland

Erg genoten, alleen had ik wel graag in die mooie eetzaal willen eten en niet in zo'n achteraf zaaltje. En ik zou er prijs op stellen ook eens net als de echtparen eens op de 1e etage een kamer te... Erg genoten, alleen had ik wel graag in die mooie eetzaal willen eten en niet in zo'n achteraf zaaltje. En ik zou er prijs op stellen ook eens net als de echtparen eens op de 1e etage een kamer te krijgen, heel vaak zijn die net wat prettiger. Alleen reizen is toch al wat minder leuk.

Elizabeth

Het idee was top, maar bij de uitvoering was er te weinig tijd voor Lyme Park, Chatsworth en Stoneleigh Abbey. Dit kwam deels door de omwegen die de chauffeur aflegde op weg naar de bestemming,... Het idee was top, maar bij de uitvoering was er te weinig tijd voor Lyme Park, Chatsworth en Stoneleigh Abbey. Dit kwam deels door de omwegen die de chauffeur aflegde op weg naar de bestemming, deels door te krappe planning. Daarnaast had ik de indruk dat bij Marieke niet helemaal duidelijk was waar voor Jane Austenfans het belang van de reis lag. Om bij Stoneleigh Abbey (waar wij al te laat arriveerden) de rondleiding nog verder in te korten tbv een groepsfoto, legt m.i. de prioriteiten verkeerd. Ik zou graag nog eens een Jane Austenreis maken met Karin, maar niet meer met het gehaast en frustratie van deze reis.

M.Bylard

Hotel liet veel steken laten !

Elly Quartel

Het was een heel leuke en uitstekend georganiseerde reis.

Reisleidster meer dan uitstekend.

Het was een heel leuke en uitstekend georganiseerde reis.

Reisleidster meer dan uitstekend.

Hotel: de kamers waren prima, het eten zeer matig en de organisatie in het hotel slecht.
( lift buiten bedrijf, organisatie ontbijt te laat en het diner had iets weg van de gaarkeuken)

Marga M. Broer

Ik vond het een heerlijke reis met prachtige tuinen. Hotel en hut waren prima. Diner in het hotel was erg goed, de 3 keuzes die je kon maken uit voor-, hoofd- en nagerecht waren fijn. Het ontbijt... Ik vond het een heerlijke reis met prachtige tuinen. Hotel en hut waren prima. Diner in het hotel was erg goed, de 3 keuzes die je kon maken uit voor-, hoofd- en nagerecht waren fijn. Het ontbijt in het hotel was de eerste dagen niet goed maar nadat onze en een andere reisleidster dit kenbaar hadden gemaakt aan de medewerkers is dit verbeterd. Buffet op de boot, zowel diner als ontbijt zeer overvloedig en zeer smakelijk. En, natuurlijk onze reisleidster Heleen Groot, ons al bekend van eerdere reizen uit de gids en de vriendinnenreizen: wie kan daar tegenop?

m. voogd

De brochure die we in de bus kregen was niet compleet; 1 foto en informatie van 2 tuinen ontbraken.
Het bezoek aan Bath had misschien iets langer gekund, door het bezoek aan de tuin daarvoor iets in te korten.
De reis in het algemeen was prachtig.
Het Mercure Newbury Elcot Park Hotel was fantastisch.

Prima reis. Aan te bevelen. Het enige minpuntje was de zeer hoge prijs voor aansluiting wifi in het hotel. (Zou gratis moeten zijn).

Fenny Schutrops

Mooie reis in Garden Tours stijl.. Met een extra plus door de aanwezigheid van Bert.

Deco Enzo ( Piet van de Laar )

Daar ik een verwoed plantenliefhebber ben, vond ik het jammer om te kort in de Edrom Nurseries rond te lopen.
Misschien is het verstandiger om wat minder tuinen in het programma te stoppen en meer tijd per tuin te spenderen.

Amsonia

Mooie reis, prachtige tuinen.