Informatievoorziening
Dienstverlening & Service

Gulickx

Ik vond de meneer die de check kwam doen niet zo prettig in de omgang. Hij gebruikte kort taalgebruik wat op mij neerbuigend overkwam. Ik bood de heer koffie aan waarna hij kort en lachend (in de... Ik vond de meneer die de check kwam doen niet zo prettig in de omgang. Hij gebruikte kort taalgebruik wat op mij neerbuigend overkwam. Ik bood de heer koffie aan waarna hij kort en lachend (in de belachelijk makende sfeer) zei dat hij net geluncht had. Het kwam op mij over alsof ik een belachelijke vraag stelde. Dat voelde niet prettig. Ook liep hij resoluut op de kraan af om iets te wassen zover zich te excuseren en /of te vragen of het akkoord was dat hij met zijn werkschoenen aan de kamer in liep. Ik vond de communicatie niet fijn. Ook vertelde hij niet wat hij ging doen. Hij gaf aan het eind enkel aan dat de ketel er goed uit zag en gaf twee adviezen zonder toelichting. De reden dat ik twee sterren geef bij 'aanbeveling' is dat de monteur mij erg is tegengevallen.

Reactie Gasservice Gaswacht:

Geachte mevrouw Gulickx,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
We hebben telefonisch contact gehad en e.e.a. in een prettig gesprek besproken.
Voor nu houden we het beiden op een...
Geachte mevrouw Gulickx,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
We hebben telefonisch contact gehad en e.e.a. in een prettig gesprek besproken.
Voor nu houden we het beiden op een incident en gaan er vanuit dat een volgend bezoek weer als vanouds wordt ervaren.

Zuidema

Prima en netjes gewerkt.