verzending en verpakking

Hans Bosman

Snelle en goede levering en over product meer dan tevreden

Helemaal tevreden

nee hoor ik ben zeer tevreden met het eindresultaat

Ik heb de sticker ontvangen. Dit zag er in eerste opzicht niet goed uit door het vele lucht wat tussen de sticker zat. Ook Was de sticker te diep uitgesneden waardoor de sticker niet netje opgeplakt... Ik heb de sticker ontvangen. Dit zag er in eerste opzicht niet goed uit door het vele lucht wat tussen de sticker zat. Ook Was de sticker te diep uitgesneden waardoor de sticker niet netje opgeplakt kon worden. Ook niet door een ervaren persoon. Helaas heb ik de sticker weg moeten gooien. Ik dacht goedkoop uit te zijn maar achteraf was ik duurder uit als verwacht. Helaas een miskoop

Nette site met mooie prijzen.

Ik denk dat de sticker in het vervolg beter plat geleverd kan worden als dat het opgerold word.

Reactie Gb-stickerdesign.nl:

Beste onze excuus
wij zullen u een cadeaubon sturen twv € 10,00
die u kunt besteden in onze webshop.
vriendelijke groet
GB stickerdesign

L bessems

Super snelle levering!

Fijne manier van communiceren, geen vraag is teveel en eigen wensen worden prima verwerkt.

Snelle reactie
Vriendelijk
Goed geïnformeerd worden

Beter advies op gedane bestellingen, bijv. Als een kleurcombinatie niet werkt, mag dat wat mij betreft even bij de klant aangegeven worden.

Ilona Bierkens

Veel verschillende tekststickers, heel veel kleuren mogelijk en dan ook nog keuze tussen mat en glans. Bestellen was makkelijk en de levering was snel. Ik ben zeer tevreden!

Winactie als je foto van eindresultaat opstuurt. Is een klantenbinder.

Misschien wat meer standaard stickers in het assortiment nemen, die snel bijbesteld kunnen worden (zoals de ilustraties, maar dan in de vorm van hartjes, bloemetjes en noem het maar op)

Denise Fleskens

Snelle levering van een mooi product van goede kwaliteit.

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Sandra van Giessel

Ik wilde een kleinere afmeting sticker bestellen. En had daar via de mail contact over. Nog voor ik over ging tot bestellen was de sticker al zo goed als gesneden in de mt die ik wilde...
Top...
Top communicatie en blij met wat ik besteld heb!!

De klant is koning dat gevoel krijg je bij dit bedrijf!
Top! Zo doorgaan!

Erik Janssens

Zeer goede ervaring op alle gebied.

Snelle service. Mooi tekstbord met makkelijk te monteren ophangsysteem.

Mooi tekstbord
Makkelijk te monteren ophangsysteem

Heb het bord regels bij opa en oma in de versie oma. Dit was op de laatste mail voor verzenden niet terug te zien. Was hierdoor tot levering benieuwd of het goedgegaan was.