verzending en verpakking

Snelle levering, mooie kwaliteit sticker!

Snelle en goede levering

Anja Pasker

Ik heb een trapsticker en een sticker met "in huize ........" Besteld. Vandaag heb ik de stickers aangebracht en het resultaat is super mooi. Ben er erg blij mee. Als ik weer een sticker nodig heb... Ik heb een trapsticker en een sticker met "in huize ........" Besteld. Vandaag heb ik de stickers aangebracht en het resultaat is super mooi. Ben er erg blij mee. Als ik weer een sticker nodig heb zal ik deze zeker bij gb.stickerdesign.nl bestellen. Snelle levering en niet duur. Echt een aanrader!

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Snelle levering. UITSTEKEND!!!

Ik heb een mail gestuurd om een teststicker aan te vragen en gelijk een vraag gesteld over een trapsticker. Een antwoord heb ik niet gehad, moest zelf ontdekken dat de trapsticker besteld kon worden... Ik heb een mail gestuurd om een teststicker aan te vragen en gelijk een vraag gesteld over een trapsticker. Een antwoord heb ik niet gehad, moest zelf ontdekken dat de trapsticker besteld kon worden via de site. Jammer dat jullie niet via mijn mail hebben laten weten dat hij nu online stond. Verder een super leuke site.

gregory delrue

Zeer goede ervaring

snelle reactie op elk moment

Sofie Vangheluwe

Goede ervaring bij 1 van de bestellingen, bij de 2de iets minder er was een fout met de sticker

Snelle reactie na de bestelling

Ik wou 2 identieke stickers bestellen en de verzendkosten waren toen veel hoger daarom heb ik de stickers dan maar in 2 maal besteld, dit moedigt niet aan om meerdere stickers te kopen, aan 1 van de... Ik wou 2 identieke stickers bestellen en de verzendkosten waren toen veel hoger daarom heb ik de stickers dan maar in 2 maal besteld, dit moedigt niet aan om meerdere stickers te kopen, aan 1 van de 2 stickers was er een fout

Reactie Gb-stickerdesign.nl:

Beste Sofie
geeft even de kleur en de afmeting aan dan sturen wij u een nieuwe op
onze kosten en de verzending naar België is aangepast zat foutje in het systeem.
onze excuus en hopen...
Beste Sofie
geeft even de kleur en de afmeting aan dan sturen wij u een nieuwe op
onze excuus en hopen hiermee voldoende te hebben ingelicht
en zien we u graag terug.
mvg GB stickerdesign

Ria van Bemmel

Helemaal perfect en een snelle en goede levering

Snel, goede afhandeling

Heb geen verbeterpunten of tips.
Alles is goed zo.

Jessie De Paepe

Een zeer goede ervaring

De snelheid van het leveren.

geen verbeterpunten

visch

Super service, test stickers in kleur gehad en top geholpen

N.J. Schreuder

Prima!