Koekjes
Levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Geen verbeterpunten

Prima. Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering en echt heerlijke koekjes. Ik dacht dat de “muisjes” op de koekjes nep waren of van snoepgoed/suiker maar was blij verrast toen ik echt muisjes proefde !

Alle visite is...

Alle visite is er echt dol op en ik krijg regelmatig de vraag waar ik ze vandaan heb. Al met al zeker een aanrader.

Misschien een mooie doos in de buitendoos waardoor je het echt in de doos zou kunnen presenteren? Nu zit er namelijk de naamsticker etc. op waardoor het gewoon een doos is.

Super makkelijk te bestellen, zien er leuk uit en heerlijke smaak.

Heerlijke koekjes, gratis en snelle levering. Ideaal dat ze per stuk verpakt zijn. Kreeg hele leuke reacties van het kraambezoek.

Geen kinderen hoor! Ooit gegeten als traktatie van mijn werkgever en nu bestel ik ze gewoon omdat ik ze heel lekker vind. Haha!
Blijft lekker vers. Ideaal!

Eef

Al meerdere keren hier de koekjes besteld. De koekjes zijn lekker. Daarnaast is het een originele traktatie om uit te delen op werk waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen. Ideaal dus als je... Al meerdere keren hier de koekjes besteld. De koekjes zijn lekker. Daarnaast is het een originele traktatie om uit te delen op werk waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen. Ideaal dus als je net een kindje hebt gekregen en zelf weinig tijd hebt om uitgebreid een traktatie voor je collega's te bakken. Mijn collega's waren er erg blij mee :)

Geen, ik ben tevreden over de service en het product.

Goede service en ze smaken heerlijk!

Ozkaya

Heerlijk en mooi ingepakt ideaal voor het uitdelen !

Koekjes zijn erg lekker ! Alleen ik kon nergens de houdbaarheids datum terug vinden misschien is dat een tip???