Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Hele lekkere koekjes, handig om mee te geven door de verpakking.

Nee, geen vebeterpunten!

Luisa Kraan

Geweldig! Snelle levering en verzorgd verpakt!

Geen!

Fientje Van Huygevoort

Zeer snelle levering, leuke koekjes met een leuke prijs en niet te vergeten erg lekker!

Kimberly

Nog een 2e doos besteld, ideaal!

Geen verbeterpunten!

Super goede ervaring mee, snel geleverd, product is uitstekend aangekomen, koekjes zijn lekker en zien er mooi uit.

Verpakkingen van de koekjes zijn een beetje saai. Voor een meerprijsje misschien een leuk strikje of iets dergelijks er aan?

Duidelijke site, snelle levering. Prima

Top! snel geleverd!

Jessica Rasmijn

Ik heb een grote doos geboortekoekjes besteld en ze zijn hardstikke lekker. Netjes verpakt en snel bezorgd. De dag dat ik de doos kreeg moest mij vriend weer een doos bestellen want hij vond ze... Ik heb een grote doos geboortekoekjes besteld en ze zijn hardstikke lekker. Netjes verpakt en snel bezorgd. De dag dat ik de doos kreeg moest mij vriend weer een doos bestellen want hij vond ze hardstikke lekker. Ze zijn verslavend. Ik denk dat ik binnenkort weer een doos ga bestellen om zomaar te eten.

Totaal geen verbeterpunten nodig. Of ja. Misschien in de toekomst andere kleuren koekjes?

Pleunie

Heerlijk koekjes en een goed alternatief voor beschuit met muisjes. Ook geen rommel op de grond van de muisjes.

Wendy

Wat ben ik blij dat ik door een vriendin van jullie bestaan op de hoogte ben gebracht. De koekjes zijn erg handig voor de kraamvisite, maar ook als traktatie van de grote broer of zus.
Onze...
Onze grote dochter heeft ze getrakteerd op school en de bso, m’n man heeft ze ook mee genomen naar het werk.
Thuis heeft de kraamvisite ervan genoten. De eerste doos van 120 stuks was al vroegtijdig op, dus nog een doos besteld aangezien nog niet alle kraamvisite geweest is en mijn werk ook nog een traktatie zal ontvangen.
Het grote voordeel van de koekjes is:
- ze goed smaken
- geen geknoei in huis
- per stuk verpakt(makkelijk meenemen)
- er leuk uitzien.

Over jullie service ben ook erg tevreden.
Wat voor veel mensen een pluspunt zal zijn is dat er geen extra verzendkosten worden gerekend.

Via een vriendin heb ik de koekjes kunnen proeven voor ik een doos besteld heb. Misschien is het een idee om een proefverpakking te kunnen nestellen ipv direct een door van 60 of 120 stuks. En het... Via een vriendin heb ik de koekjes kunnen proeven voor ik een doos besteld heb. Misschien is het een idee om een proefverpakking te kunnen nestellen ipv direct een door van 60 of 120 stuks. En het zou een optie kunnen zijn om de aantallen wat aan te passen. Mocht iemand voor alleen een traktatie op bijv school willen bestellen is 60 stuks wat veel.