Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Duidelijk en overzichtelijke site

Misschien een idee om formaat van de koekjes te vermelden

Heerlijke smaak
Topproduct

Lekkere koekjes, snelle bezorging (zondag besteld, dinsdag afgeleverd)

Groter assortiment

Elke

Heerlijke koekjes en fijn dat ze per stuk verpakt zijn.

Jopie Baks

I.v.m. de startdagen van de Kerk seizoen 2017-2018 organiseerden we een gezellige middag in het verzorgingshuis.
Een kraamverzorgster hield een bakerpraatje. Toonde attributen, kleertjes enz. vanaf 1900. Bij de koffie/thee serveerden
we jullie geboortekoekjes. Ze werden zeer positief ontvangen en lekker opgesmikkeld. Het was een succes.
Iedereen was zeer te spreken over jullie leuke, lekkere traktatie.

Sandra

Al twee keer eerder voor de geboorte van onze zonen en nu voor de derde keer voor onze dochter. Lekker, makkelijk, per stuk verpakt, niet te klein / groot, leuk om te trakteren op school en je... Al twee keer eerder voor de geboorte van onze zonen en nu voor de derde keer voor onze dochter. Lekker, makkelijk, per stuk verpakt, niet te klein / groot, leuk om te trakteren op school en je proeft de muisjes echt!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en nog een lekker koekje ook.

Heel goed erg snel geleverd en lekker!

Safa

Handige koekjes en snelle levering

Jammer dat de koekjes niet ook in het groen zijn. Is een kleur voor zowel een meisje als jongen. Dus handig als je niet weet wat je krijgt of als je een tweeling hebt bestaande uit een meisje en een... Jammer dat de koekjes niet ook in het groen zijn. Is een kleur voor zowel een meisje als jongen. Dus handig als je niet weet wat je krijgt of als je een tweeling hebt bestaande uit een meisje en een jongen.

Snelle levering , heerlijke koekjes