Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

De koekjes zijn erg lekker

N.v.t

Elianne

Dit is al de 3e x dat we deze koekjes bestellen.
Niet duur
Super snel
En zijn verslavend lekker die koekjes en super handig dat ze per stuk verpakt zijn

Vermeer

Super snelle levering! Ontvangen wat ik verwachtte ...

Misschien de afmetingen van de verpakking vermelden op de website. Voor mij was dat handig om te weten ivm cadeauverpakking die ik eromheen wilde doen. Nu ben ik er alsnog achter gekomen door even... Misschien de afmetingen van de verpakking vermelden op de website. Voor mij was dat handig om te weten ivm cadeauverpakking die ik eromheen wilde doen. Nu ben ik er alsnog achter gekomen door even berichtje te sturen waar ik super snel antwoord op kreeg, dus dat was ook goed.

Het was een grote hit onder de kinderen op de basisschool. En de school lag niet vol met muisjes wat wel was gebeurt met gewone beschuiten. Zelfs de kleuters konden nu meegenieten.

Mariette kwakkenbos

Heel fijn bedrijf! De levering was super snel en de koekjes smaken heerlijk en zijn lang houdbaar.

Lekker, handig, in 2de doos alleen zo'n 10% gebroken koekjes

Geen gebroken koekjes leveren

Reactie Geboortekoekjes:

Beste Mevrouw Pattenier,
Naar aanleiding van uw review wil ik vragen of u uw review wilt aanpassen, wanneer ik u een 15 tal koekjes ter compensatie toestuur?
We willen altijd tevreden...
Beste Mevrouw Pattenier,
We willen altijd tevreden klanten houden en de daad bij het woord voegen.
Zoals u weet zijn we afhankelijk van de prestaties van onze logistiek dienstverlener DHL.
Ik verneem graag hoe te handelen en excuses voor de ontstane teleurstelling.
Vriendelijke groeten,
Sander van Kan
Geboortekoekjes.nl

Tevreden

Tevrede

F. Kok

Lekker!!!!!!!!

Nvt

Allereerst zijn ze heel lekker!
Allereerst zijn ze heel lekker!
Pluspunt is dat ze hygiënisch verpakt zijn, maar zoals elk voordeel zijn nadeel heeft: afval... maar dat weegt niet op tegen de leuke reacties die we krijgen bij het uitdelen!

Maarten

Heel erg leuk en lekker en makkelijk dat ze per stuk verpakt zijn!

Twee dozen besteld van 120 stuks maar op geen van alle 240 koekjes zat een t.h.t.