Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Ik vind ze heerlijk en het bezoek ook! In goede orde ontvangen en ideaal apart verpakt.
Het enige dat ik nog zou aanpassen is de verpakking zelf, de tekst aan de achterzijde doet af aan het decoratieve effect van de koekjes als ik ze bijvoorbeeld op een schaal wil leggen.

Zie boven

Reactie Geboortekoekjes:

Beste Vera,
Dank voor je review, je openheid en je aanbeveling. Langs deze weg reageer ik op jouw bericht:
Beste Vera,
Ik ben het volledig met je eens dat de allergenen tekst op de achterzijde storend werkt en het decoratieve/gezellige in de weg staat. We zijn derhalve vanuit de wet verplicht om deze allergenen te vermelden. Mensen die een allergische reactie zouden kunnen krijgen bij het eten van ons Geboortekoekjes moeten hierover worden geïnformeerd. Denk hierbij aan gluten-en lactose allergie/intolerantie. Stel op het moment dat Geboortekoekjes worden uitgedeeld op een kinderdagverblijf, en een van de kinderen consumeert een Geboortekoekje terwijl het kind allergisch is voor gluten, dan heeft Geboortekoekjes.nl foutief gehandeld en is daarmee in overtreding. Dit is de reden waarom de allergenenteksten duidelijk op de wikkel zijn aangebracht. We ontkomen er dus niet aan deze werkwijze te blijven continueren.
Nogmaals dank voor je aanbeveling en ik hoop dat jullie -ondanks de teksten op de achterzijde -veel plezier beleven aan onze koekjes.
Hartelijk groeten,
Sander van Kan

Snel geleverd top

nee

Snelle levering. Lekkere smaak!

Leuke traktatie voor bijvoorbeeld op het werk!

Hoe groot zijn de koekjes?

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Het was makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering van een goed product

Super goed!

Leuke traktatie voor de kindjes. Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Hele snelle service. Alleen had ik verwacht dat het gratis kaartje wat erbij zat voor ieder koekje was. Het was dus nogal een teleurstelling dat ik op het laatste moment zelf nog iets moest regelen... Hele snelle service. Alleen had ik verwacht dat het gratis kaartje wat erbij zat voor ieder koekje was. Het was dus nogal een teleurstelling dat ik op het laatste moment zelf nog iets moest regelen voor aan ieder koekje.

Aangeven dat het kaartje een showkaartje per doos is.

Reactie Geboortekoekjes:

Dag Marlous,
Dag Marlous,
Dank voor je eerlijke mening en onze excuses dat hetgeen je van ons ontvangen hebt niet aan de verwachting heeft voldaan. We nemen je opmerking mee om hier naar de toekomst toe duidelijkheid in te verschaffen.
Nogmaals sorrie.
Vriendelijke groeten,