Het zijn heerlijke koekjes, zelfs mijn vriendin die bijna nooit koekjes eet kan er niet vanaf blijven .en snelle bezorging .
Sandy
Prima om te trakteren op school, geen geknoei met muisjes. Super!
Esther
Super simpel en snel heerlijke en originele traktatie voor de geboorte van ons broertje
Snel geleverd, lekkere koekjes.
Yvo
Superlekker, bij de geboorte van ons eerste kind hadden we deze koekjes besteld en nu bij de tweede delen we ze weer uit.
Leuke/lekkere koekjes en snel geleverd!
Prima. Duidelijk, makkelijk en snelle levering.
Prima, vlotte levering. Lekkere koekjes en goede prijs. Alleen na het bestellen geen orderbevestiging ontvangen in de email. De bevestiging van het verzenden wel.
Rosanne
We hebben 2 keer de grote box besteld. Een keer de blauwe voor de geboorte van onze zoon. Nu net de gemengde box omdat ik samen met mijn collega onze kinderen gaan laten zien op werk. Daar hoort...We hebben 2 keer de grote box besteld. Een keer de blauwe voor de geboorte van onze zoon. Nu net de gemengde box omdat ik samen met mijn collega onze kinderen gaan laten zien op werk. Daar hoort natuurlijk een traktatie bij!