Koekjes

Snel geleverd. Ze smaken goed

Fiona

Goeie en snelle levering

Hannan

Zien er leuk en schattig uit. En lekker makkelijk als traktatie op tafel voor de kraamperiode

Koekjes mogen wat groter

Snel en lekker

N.v.t.

Misschien is het handig om de track and tracé code mee te sturen. Onze bestelling had vanwege dr decemberdrukte vertraging. Gelukkig was de leverdatum snel per mail op te vragen.

Laurien

Lekker. Alleen jammer dat er geen compensatie aangeboden werd bij zendvertraging. Stuur maar pakket terug werd er gemaild. Niet erg professioneel

Niet kunnen naleven van je leveringsvoorwaarden dient er een compensatie tegenover te staan.

Reactie Geboortekoekjes:

Beste Tamy,
Beste Tamy,
Ik heb met veel belangstelling je review gelezen. Dank hiervoor. We zijn een kleine webshop waar betaalbare koekjes worden aangeboden, als alternatief op andere Geboortetraktaties. We begrijpen je teleurstelling dat de koekjes niet binnen 24uur zijn geleverd, dit hadden we beter - gedurende de drukke seizoensperiode - op de website moeten vermelden. Derhalve hebben we na het plaatsen van de bestelling informatie gedeeld over de levertijd van de order. Daarnaast hebben we aangeboden het bedrag te crediteren wanneer je van je bestelling af wilt zien. Kortom, het spijt ons dat we niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Als een financiële tegemoetkoming de enige drijfveer is om er een voldaan gevoel aan over te houden, dan moeten wij helaas passen. Ik wens jou en je gezin derhalve alle goeds toe.

Bahar

Beste koekjes , smaken ook eens heerlijk en super handig voor bezoek om mee te geven!

Zou wel beter zijn als je pakketje is verzonden en je meekan kijken waar je pakketje is

Dineke