Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Eva de Graaf

Uitermate, verslavend lekkere koekjes, prima levering, snelle communicatie.

Ga vooral zo door!

J. V

Heerlijke koekjes!

De koekjes worden snel geleverd. Eerste keer kreeg ik netjes een mail dat er vertraging was ivm drukke periode.
Koekjes smaken erg lekker!

Angela Meems Heistek

Wij hebben hele goeie ervaringen met geboortekoekjes. Het is fijn dat je zo'n lekker koekje snel thuis kunt laten leveren. Voor onze tweede hebben we deze dan ook meteen besteld omdat het bij de... Wij hebben hele goeie ervaringen met geboortekoekjes. Het is fijn dat je zo'n lekker koekje snel thuis kunt laten leveren. Voor onze tweede hebben we deze dan ook meteen besteld omdat het bij de eerste zo goed beviel. En de prijs kwaliteit is echt super

Het zou leuk zijn om een sample te kunnen ontvangen als je in verwachting bent of een klein pakketje voor bijvoorbeeld een babyshower kunt aanschaffen. Dan kunnen er meer mensen mee kennis maken.... Het zou leuk zijn om een sample te kunnen ontvangen als je in verwachting bent of een klein pakketje voor bijvoorbeeld een babyshower kunt aanschaffen. Dan kunnen er meer mensen mee kennis maken. Wij hebben ze bij vrienden geproefd en dat is ook de reden waarom we voor geboortekoekjes zijn gegaan

Soraya van der Pijl

Goede lekkere koekjes

Sylvia

Super service

Duidelijker aangeven dat er geen bezorgkosten zijn. Heb ik zelf een vraag over gesteld. Snel antwoord trouwens!

Jeroen Tuk

Goede service!

Wellicht de koekjes strak verpakken in de doos.

Hersbach

Al jaren zulke heerlijke koekjes! Lekker vers en favoriet bij ons allemaal!

Hanim Metin-Argun

Super goed! Lekker, hygiënisch vanwege per stuk verpakking, vers, snelle service.

Iets meer variatie in het assortiment zou lekker zijn. Bijv. De koekjes met een laagje chocolade variant erbij.

Snelle levering, lekkere koekjes