Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Super idee! Geen gedoe met smeren en rollende muisjes. Kraambezoek vind het ook leuker dan zo een heel beschuit wegwerken.

C.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke informatie op de website, alleen jammer dat er geen glutenvrij en lactosevrije koekjes zijn. Snel geleverd en geen enkele koekje is gebroken.

Overwegen ook koekjes aan te bieden glutenvrij en lactosevrij

Sally

Heerlijke koekjes voor een goede prijs en ook nog eens super snel verzonden. Ons zoontje vond het geweldig om ze te trakteren op school en ook het kraambezoek was zeer positief.

Super!! Al voor de 2 e keer besteld. Bij onze dochter al een succes en nu bij onze zoon ook. Handig voor uit te delen op de crèche, werk en kraamvisite😉 heel hygiënisch verpakt en lekker lang vers... Super!! Al voor de 2 e keer besteld. Bij onze dochter al een succes en nu bij onze zoon ook. Handig voor uit te delen op de crèche, werk en kraamvisite😉 heel hygiënisch verpakt en lekker lang vers 👍🏽

José Harmsen

Goed e snel geleverd

Paulien

Goed! Makkelijk besteld en snel bezorgd. Koekjes smaken ook lekker en zijn knapperig.

J. de Jong

Bestelling snel geleverd in handige doos, koekjes niet alleen per stuk verpakt, maar ook met allergie info per koekje. Super handig! En niet te vergeten; de koekjes zijn super lekker 😁

De meegeleverde doos ziet er mooi uit, je kunt het zo op tafel zetten op je werk bijvoorbeeld. Dan is het alleen jammer dat op de bovenkant een lelijke verzendsticker zit. Kan die ook aan de... De meegeleverde doos ziet er mooi uit, je kunt het zo op tafel zetten op je werk bijvoorbeeld. Dan is het alleen jammer dat op de bovenkant een lelijke verzendsticker zit. Kan die ook aan de onderkant van de doos geplakt worden?

Snelle service, lekkere koekjes en betaalbaar