Koekjes
9.6/10
9.6/10
Levering

Super snelle goede service. Verse lekkere koekjes

Evi

Super service in geval van problemen!

Goede snelle service.
Tht staat nogal expliciet op verpakking koekje, terwijl vermelding tht uitsluitend omdoos besloeg.

Prima smaak en snel geleverd!

Maaike

Goede snelle service.
Mijn pakketjes was niet netjes berzorgd door DHL. Veel koekjes gebroken. Contact opgenomen met geboortekoekjes en heel lief nog een aantal koekjes toegezonden gekregen. Echt super!
De koekjes zijn verslavend lekker.

M

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Super lekker. Vandaag besteld en morgen waren ze binnen

De factuur invullen is niet duidelijk moetje daar jou geven in zetten of van de plaat waar je naar toe gaat sturen.

Goede ervaring. De koekjes zijn lekker en ze zijn veel handiger dan beschuit met muisjes. Het enige minpuntje is dat de koekjes per stuk verpakt zijn. Ik snap waarom dat het handigst is mbt de... Goede ervaring. De koekjes zijn lekker en ze zijn veel handiger dan beschuit met muisjes. Het enige minpuntje is dat de koekjes per stuk verpakt zijn. Ik snap waarom dat het handigst is mbt de versheid en kwaliteit, maar ik vond het jammer dat er daardoor zoveel plastic afval bij komt kijken.

Fleur

Heerlijke koekjes, leuke traktatie. Koekjes zien er mooi uit. En makkelijk en snel in huis.

Merel

Snelle levering!
Heerlijke smaak!
Leuk om uit te delen op school of werk, maar wij hadden ze ook gewoon thuis op tafel staan.
Vallen goed in de smaak bij iedereen!