Eerst bestelling door tnt verkeerd gesorteerd waardoor er vertraging kwam. Gelijk gecontacteerd met geboorteplein, per direct opgepakt en nieuwe verzonden. Helaas verkeerde bestelling ontvangen,...Eerst bestelling door tnt verkeerd gesorteerd waardoor er vertraging kwam. Gelijk gecontacteerd met geboorteplein, per direct opgepakt en nieuwe verzonden. Helaas verkeerde bestelling ontvangen, opnieuw gecontacteerd en de volgende dag de juiste bestelling binnengekregen. Het heeft wel lang geduurd maar de service heeft snel het probleem verholpen.
Marie-Jose Ploem
Heel erg goed mooi product.
Davy
Goede kwaliteit, snelle levering
Rosine Unck
H. Demir
Geweldige service! Wij hebben het geboortjebordje heel snel ontvangen en zijn er heel tevreden mee.
Marloes Leijser
Super snelle levering en top kwaliteit! We zijn ontzettend blij met het geboortebord!
H Zandbergen
Produkt was goed geleverd
T Twilhaar
Doen wat ze zeggen
Anita Hartman
Heel goed. Ik kreeg een mail van Geboorteplein waarin stond dat een ander lettertype misschien mooier is om toe te passen. Dat was inderdaad het geval. Heel fijn dat ër meegedacht wordt!