Niet voor herhaling vatbaar.

Redelijk

snelheid van levering

Zeer goed

Snelle verzending volgens afspraak

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede informatieverstrekking

J. Sterk

Je besteld gewoon op internet dan heb je alleen te maken met: Hoe snel heb je het thuis nadat je geld van de bank is afgeschreven of niet? Ok dan, zaterdag besteld en het zou de dag erna worden... Je besteld gewoon op internet dan heb je alleen te maken met: Hoe snel heb je het thuis nadat je geld van de bank is afgeschreven of niet? Ok dan, zaterdag besteld en het zou de dag erna worden geleverd. Nou verwacht ik niet dat het zondag geleverd wordt , naar wel maandag! Dinsdag gebeld of er iets mis is gegaan, moet zeggen dat ik vriendelijk werd geholpen, maar had niet het idee dat die jongeman wist waar mijn pakketje dan was. Hij verwachte dat het de dag erna ( woensdag ) zou zijn en dat was ook zo. Dus de slogan vandaag besteld en morgen in huis gaat niet op!! Heb twee keer moeten bellen voor iemand ( na zeker 20 keer over laten gaan) opnam. Artikel was prima in orde en gied verpakt.

M.bellahsan

Mij fout maar......

Ik heb per-ongeluk op mijn oude adress besteld die was toevallig om de hoek en die huizen hebben ze al gesloopt maar tnt post vermeld mij dat hij is afgeleverd waar ??? Ok denk dat de bezorger hem... Ik heb per-ongeluk op mijn oude adress besteld die was toevallig om de hoek en die huizen hebben ze al gesloopt maar tnt post vermeld mij dat hij is afgeleverd waar ??? Ok denk dat de bezorger hem zelf heeft meegenomen anders lag hij bij tnt post toch ik heb zelf 6 jaar bij tnt gewerkt dus ik ken hun werkwijze maar je hebt overall rotte appels !

Schut

De bestelling was snel behandeld en 1 werkdag later al in huis. Goed geregeld dus..

Mijn oxboard kan ik weer gebruiken dus het is een top product.

Roelvink

Slecht. Nemen de telefoon niet op, en op mail wordt niet gereageerd.

Probleemloze bestelling, goede geautomatiseerde communicatie, snelle levering

gaat erg snel