kogelman

Zeer goed

snelle levering

Cindybas

Zeer snelle service

Zeer goede en duidelijke site
En snelle service

Eric

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering ( alleen bij track en trace)

Goeie produkten voor scherpe prijs

Norb

Geen originele Apple accu voor iPhone6 geleverd, ondanks niet te missen specifieke beschrijving op website.

Vriendelijke meneer aan telefoon, die doet alsof dit uitzonderlijke fout is. Van hun toeleverancier ....
Verder verwijst hij naar retour formulier. Neemt geen naam of ordernummer op.
We...
Verder verwijst hij naar retour formulier. Neemt geen naam of ordernummer op.
We gaan zien of alsnog originele Apple accu (of goed vermomde) gestuurd wordt.

Magic hosel snel ontvangen, na ontvangst direct geprobeerd.
De koppeling schoot los (diverse keren geprobeerd), waardoor ik zelf kletsnat werd.
Volgende dag gebeld en sturen nieuwe...
Magic hosel snel ontvangen, na ontvangst direct geprobeerd.
Volgende dag gebeld en sturen nieuwe koppelingen op.

snelle levering

Goed en Tevreden

Alfred Bakker

De bestelling verliep snel en gemakkelijk. De aangeschafte producten betreffen een micro sd memory card en een clip met lenzen voor macro dan wel fisheye effect. De bestelling kwam redelijk vlot aan... De bestelling verliep snel en gemakkelijk. De aangeschafte producten betreffen een micro sd memory card en een clip met lenzen voor macro dan wel fisheye effect. De bestelling kwam redelijk vlot aan in een beschermende enveloppe. Dat er geen verzendkosten werden berekend vindt ik positief. De clip met de lenzen is echt een gimmick en heeft een kwaliteit die past bij de prijs van slechts € 9,95. Voor wie echt een aanvulling zoekt op fotogebied raad ik aan naar iets anders op zoek te gaan.

Niet in rekening brengen van verzendkosten en bestelgemak.

Han H.

Via Geeektech.com heb ik accessoires voor mijn Apple producten aangeschaft. Lage prijs, levering volgens afspraak.

Lage prijs, bestelgemak en levering volgens afspraak.

Isa

Adapter besteld.

Goedkope producten

Op tijd aangekomen. Zeer tevreden.