Lennard

Product goed verpakt en snel op de post gedaan, werkt ook uitstekend!

Goede informatie op de website bij de producten en ook zeker snelle reactie snelheid en erg klantvriendelijk.
Gewoon een top webshop.

Gadget

Goede keuze, aantrekkelijke prijzen alleen levering niet zoals beloofd (en dat 2 keer)

assortiment en keuze

Positief

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering!

Sabin Arghir

Echt snel en gemakkelijk !

Snel, goedkoop en duidelijke site !

Willem

Erg goed! Hebben ontzettend leuke (imitatie) producten voor hele schappelijke prijzen én geen verzendkosten. Producten kwamen alleen een dag later binnen dan beloofd. Maar dit lag helaas aan d'r... Erg goed! Hebben ontzettend leuke (imitatie) producten voor hele schappelijke prijzen én geen verzendkosten. Producten kwamen alleen een dag later binnen dan beloofd. Maar dit lag helaas aan d'r bezorger van PostNL...

Zeer ruim assortiment
Goedkoop
Duidelijke website
Géén verzendkosten

Goede mogelijkheid tot bestellen, echter een zeer trage levering. Pas ontvangst na 4 werkdagen, waar anderen de volgende dag al leveren.

Makkelijk te vinden product en een zeer vlotte afhandeling.

Maurice

Uitstekend! Ik had een verkeerd product besteld en hierover een mail gestuurd werd netjs door verwezen naar een formulier deze in gevuld en opgestuurd. Kortom een goede ervaring rijker

Snelle reacties

Fa brusse

Probleemloos zaken mee gedaan,vooral het gratis verzenden is ets wat aanslaat.vooral bij kleine bedragen !!!!!

Moet ik meer zaken doen met jullie om dit te beoordelen!!!

jamie v.Onzen

Super goede spullen

Goede kwaliteit en goede bezorging