Ed

Positief

Betalen gaat snel .
Binnen twee dagen heb je je bestelling in huis .

Pepijn

Vlotte reactie per mail. Daaropvolgend bestelling geplaatst en product de volgende dag in huis. Top!

Erg snelle en duidelijke reactie per mail.
Geen verzendkosten.
Levering in bubbelenveloppe.

Vera

Perfect

Prijs, kwaliteit en snelheid

Snelle levering. Producten zijn top.

Slecht

R Vlaming

Ik had een Wii controller en nunchuk en een oplaadstation voor wii controllers besteld, de controller en nunchuk doen het prima het oplaadstation doet helemaal niets volgens de informatie die ik... Ik had een Wii controller en nunchuk en een oplaadstation voor wii controllers besteld, de controller en nunchuk doen het prima het oplaadstation doet helemaal niets volgens de informatie die ik vond op google ( dat zit er namelijk niet bij ) zou het een andere kleur krijgen met of na het opladen, niets van dat. na 2 dagen gebeld naar de klantenservice zonder resultaat. Na 3 dagen gemaild, ik wacht nu al bijna 3 weken op een reactie

Geen verzendkosten.

K v. Loon

Ondeugdelijk product ontvangen, ontzettend slecht afgehandeld door de klantenservice. €60 in de prullenbak gegooid!!
Ik raad het ten zeerste af om hier een product te bestellen. De track &...
Ik raad het ten zeerste af om hier een product te bestellen. De track & trace code die je ontvangt is ook gewoon nep want het pakket wordt opgestuurd met behulp van postzegels.

Op een nette email krijg je 2 weken geen reactie totdat je 5 keer belt en erom vraagt.
Deze klacht lees ik overigens op meerdere websites, voortaan dus eerst checken.

C. Postma

1e keer dat ik iets bestelde. Ik had via google gezocht op het artikel dat ik wilde hebben en kwam bij deze site uit. Nooit eerder van gehoord. De bestelling, de afhandeling en de aflevering was... 1e keer dat ik iets bestelde. Ik had via google gezocht op het artikel dat ik wilde hebben en kwam bij deze site uit. Nooit eerder van gehoord. De bestelling, de afhandeling en de aflevering was helemaal top, ging hartstikke snel. Gistermiddag besteld, vandaag al binnen. En dat er geen verzendkosten werden gerekend, dat was voor mij al helemaal een pluspunt! Ik ga zeker vaker op deze site kijken!

Lage prijzen, geen verzendkosten

Goed, als uitstekend op de hoogte bent van de diversiteit in types van hetzelfde model produkt

Service aftersales

Levert wat is gevraagd

doet gewoon wat je verwacht