Shali Fotografie

Zeer tevreden

Duidelijke informatie en snelle levering ( netjes verpakt )

Rene

Goede ruilservice
maar niet de beloofde snelle levering

fantastische service

Pakketje netjes optijd en verpakt. Helaas was het product licht beschadigd maar kon gelukkig niet veel kwaad

Snelle levering.

Sander

Bij Geeektech een LG oplader besteld (ik citeer: 'Geeek presenteert de originele USB Lader Oplader Kabel voor LG.'), werd netjes verzonden en had hem op tijd binnen. De oplader bleek helaas een... Bij Geeektech een LG oplader besteld (ik citeer: 'Geeek presenteert de originele USB Lader Oplader Kabel voor LG.'), werd netjes verzonden en had hem op tijd binnen. De oplader bleek helaas een namaak Samsung (dus, geen LG) oplader te zijn, deze werd naar mijn mening veel te warm tijdens het opladen. Contact opgenomen via de e-mail en ik kreeg zelfs na 5 uur nog netjes antwoord.

Ik kreeg een nieuwe oplader toegestuurd voor niks en mocht de huidige houden.
Vandaag de nieuwe oplader mogen ontvangen en tot mijn verbazing, het lijkt precies op de vorige. De letters zijn alleen beter en er staat geen Samsung logo op!

Ik heb ook het idee dat deze een tikkeltje minder warm wordt, maar toch vind ik het erg apart allemaal. Leuk dat Geeektech de moeite heeft genomen om mij tevreden te stellen na de eerste levering, jammer dat de tweede levering niet veel goed kon maken.

Uiteindelijk ben ik nog wel tevreden met de USB kabel die ik bij de oplader heb ontvangen en de poging om mij tevreden te stellen. Helaas is daar dan ook alles mee gezegd. Nee, bij Geeektech bestel ik niet nog eens.

zeer tevreden

Peter

Gisteren besteld en de volgende dag al binnen.

Doen wat ze beloven, volgende dag in huis

Bosch

Uitstekende website

Stijn

Goeie snelle levering van de producten. Screenprotector en een siliconen hoesje gekocht voor mijn Galaxy S6. Beidde passen voor geen meter. Screenprotector formaat klopt niet en het hoesje past er... Goeie snelle levering van de producten. Screenprotector en een siliconen hoesje gekocht voor mijn Galaxy S6. Beidde passen voor geen meter. Screenprotector formaat klopt niet en het hoesje past er niet goed op. Voor zo'n prijs verwachtte ik niet veel maar het is wel teleurstellend. Goed bedrijf verder, niks mis mee. Zorg er alleen voor dat je producten kloppen.

Leversnelheid, overzichtelijkheid van de website, bestelgemak.