Prima webshop

Prima webshop

nicolette

Ze komen na wat ze beloven. Helemaal top

Er staat heel duidelijk als je voor 17.00u besteld dat je het de volgende dag in huis hebt. En dat klopt zeer goede service

Mijn bestelling werd snel en netjes afgehandeld. Ben heel tevreden. De enige reden dat hieronder bij Klantvriendelijkheid een '4' staat, is dat ik geen ervaring hebt met contact n.a.v. een mogelijk... Mijn bestelling werd snel en netjes afgehandeld. Ben heel tevreden. De enige reden dat hieronder bij Klantvriendelijkheid een '4' staat, is dat ik geen ervaring hebt met contact n.a.v. een mogelijk probleem o.i.d. Kan ik dus niet beoordelen. Maar dat is eigenlijk een goed teken.

Gewoon goed en snel (of misschien ongewoon in vergelijking met sommige andere ervaringen). Prima ervaring. Verder vind ik het fijn dat niet perse een account hoef aan te maken. En ook betalen met... Gewoon goed en snel (of misschien ongewoon in vergelijking met sommige andere ervaringen). Prima ervaring. Verder vind ik het fijn dat niet perse een account hoef aan te maken. En ook betalen met ideal is voor mij een voorwaarde.

Bluetooth afstandsbediening besteld voor een selfie stick.
Hij deed t niet en heb een mail gestuurd.
2dagen later keurig een ander gekregen zonder enige moeite.
Nogmaals mijn dank.

Snelle service en geen gezeur als iets niet werkt.

joel

Snelle behandeling/levering en super prijs

uiterst scherpe prijs en GEEN verzendkosten

Thijs

Stickers van gopro besteld maar zijn slechte kwaliteit ziet er niet net uit.

Ik heb op de afgesproken tijd alles ontvangen. Werkt goed

Eerste keer

Makkelijk, snel,

FT

Goede service! Mijn bestelling de volgende dag in huis. Het product is super!

Snelle en goede levering! Goede kwaliteit producten.

Jos den Broeder

Mooie overzichtelijke site, snelle reactie en verzendig