John Roskam

Na 1 maand was mn aankoop 5 poort hdmi switch al defekt. Gewoon triest

Reactie Geeektech.com:

Beste John,
Beste John,
In het geval dat een product defect raakt binnen de garantie termijn kunt u gewoon contact met ons opnemen waarna wij het probleem voor u op zullen lossen. Aangezien u geen contact met ons opgenomen heeft kunnen wij u ook niet helpen met uw probleem.
Mocht u graag willen dat wij u verder helpen met dit probleem, dan kunt u dit product retour aanmelden via info@geeektech.com waarna wij het zullen vervangen voor een werkend product.
Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben en willen vragen om je review enigszins naar redelijkheid aan te passen.
Geeektech.com

Snelle en correcte levering

Duidelijk en snel

Huub Gon

Een bedrijf waar service erg hoog in het vaandel staat, hetgeen je helaas niet vaak meer tegenkomt !!!

Men heeft mij een prima product (electrische insectenverjager) geleverd dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Jacqueline

Goed product, snelle levering

snelle levering

Heb hier vorig jaar een drone gekocht, deze heeft inmiddels helaas een defect opgelopen. Ik ben met dit probleem naar Geeektech gegaan en zei hebben mij super goed geholpen en uiteindelijk een hele... Heb hier vorig jaar een drone gekocht, deze heeft inmiddels helaas een defect opgelopen. Ik ben met dit probleem naar Geeektech gegaan en zei hebben mij super goed geholpen en uiteindelijk een hele nieuwe drone toegestuurd! Helemaal top!

Goede klantenservice, vriendelijke medewerkers, deskundig advies.

vipe

I10 tws oordopjes besteld. de volgende dag al in huis. netjes verpakt! goeie kwaliteit! ga deze shop zeker in de gaten houden!

snelle levering
netjes verpakt
track & trace van postnl
goeie kwaliteit/prijsverhouding

Herbert

Geeektech levert de bestelde goederen snel en correct uit. Jammer alleen dat er onduidelijkheid bestaat over de vervoerder die de bestelde goederen komt bezorgen. de Emails, of sommige daarvan... Geeektech levert de bestelde goederen snel en correct uit. Jammer alleen dat er onduidelijkheid bestaat over de vervoerder die de bestelde goederen komt bezorgen. de Emails, of sommige daarvan verzonden door Geeetech zijn in mijn spambox terecht gekomen.

Snel en netjes uitleveren van de bestelde goederen.

Goeie ervaringen mee

Je word gehoort.
Er word wat mee gedaan.

Perfecte service

Service!

Iecs

Zeer correcte afhandeling en vriendelijke medewerkers

Goede Service