Leuke shop, leuk assortiment. Fijn geholpen aan de telefoon.

goeie klantenservice

P.W van Asperen

Voor de 1e maal een bestelling geplaatst, geen spit. Vlotte afhandeling en goed verpakt. De site is overzichtelijk en goed ingedeeld. Indien mogelijk geven ze ook een alternatief voor het gekozen... Voor de 1e maal een bestelling geplaatst, geen spit. Vlotte afhandeling en goed verpakt. De site is overzichtelijk en goed ingedeeld. Indien mogelijk geven ze ook een alternatief voor het gekozen product.

Het bestelproces is vanaf bestelling tot aan de deur te volgen.

Inge

Alles ging prima. De producten, prijs, verpakking en levering.

Remco

DVR Besteld met harde schijf, alles netjes een dag later ontvangen. Maar toen paste de harde schijf niet gebeld en gemaild werd ook super netjes geholpen, heel geduldig volgens de jongen van de... DVR Besteld met harde schijf, alles netjes een dag later ontvangen. Maar toen paste de harde schijf niet gebeld en gemaild werd ook super netjes geholpen, heel geduldig volgens de jongen van de klantenservice moest die passen dit was bij zijn dvr wel het geval. Ik naar het bedrijf toe gereden. Bij hem paste die inderdaad bij mij niet productiefout. Hier waren ze natuurlijk niet blij mee maar werd netjes geholpen
De jongen kon het ook niet zo eve oplossen verbolgens een duurdere besteld was niet op voorraad maar had hem een dag later al binnen. Gewoon top service.!!

Robert Smit

Ik vind persoonlijk dit echt een tot bedrijf

Tom Ski

Uitstekend

goed en snel geleverd

F. van der Molen

Goed en snelle levering

Dat leveringen snel zijn is een zeer sterk pluspunt ook voor de feestdagen

De bestelling hing heel makkelijk en de bestelling was optijd.

Goede informatie, van aanschaf tot aanlevering.

Hermie58

Ik was op zoek naar verwarmde inlegzolen voor mijn vrouw. Ik dacht probeer deze gadget uit en...…. het werkt. Vier uur warme voeten als je last hebt van zenuwpijn is een verademing. Ik hoop dat het... Ik was op zoek naar verwarmde inlegzolen voor mijn vrouw. Ik dacht probeer deze gadget uit en...…. het werkt. Vier uur warme voeten als je last hebt van zenuwpijn is een verademing. Ik hoop dat het product een jaartje of twee meegaat dan ben ik helemaal happy. Bestellen en levering gewoon goed en snel. Ik ga hier zeker regelmatig rondkijken voor nieuwe producten.

Originele producten

Adriaan

Het toetsenbord wat ik gekocht heb doet het niet goed. Regelmatig doen toetsen het niet.
Ekle keer een ander.

Tot nu toe geen