Huguette Cabliau

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf alles vlug geleverd

Vlugge levering

E.Hekman

Prima service. Klantvriendelijk en duidelijke uitleg aangeboden artikelen.

snelle levering en prima service

Adding Artist

Snelle service, goede communicatie en afhandeling! Hier ga ik zeker vaker bestellen en kan ik aanraden!

j.rademakers

Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, helaas waren er wat kleine dingetjes.
ik miste de kabels en een handleiding van het apparaat wat ik heb gekocht.
echter heeft men aangeboden...
ik miste de kabels en een handleiding van het apparaat wat ik heb gekocht.
echter heeft men aangeboden deze op te sturen en of een ander apparaat te sturen dus dat is erg positief.

snelle service

P. de Jonge

Nieuwe accu besteld voor telefoon. Krijg de verkeerde opgestuurd. Bellen met klantenservice lukt niet, 3 x geprobeerd, ze laten je 6 minuten en 5 seconden bellen en dan word de verbinding... Nieuwe accu besteld voor telefoon. Krijg de verkeerde opgestuurd. Bellen met klantenservice lukt niet, 3 x geprobeerd, ze laten je 6 minuten en 5 seconden bellen en dan word de verbinding verbroken. Batterij teruggestuurd op eigen kosten. Later wel de goede ( lees passende) batterij ontvangen, maar dit blijkt zo'n Chinees imitatie dingetje te zijn, die nog sneller leegloopt dan de originele oude.
Goedkoop is weer duurkoop bij dit bedrijf

Daan de Vries

(Bewerkt)

Een controller besteld bij dit bedrijf op vrijdagmiddag 16:45.
Hij kwam netjes op zaterdagmorgen binnen maar helaas deed hij het niet.
Ik baalde behoorlijk dus heb er gelijk een mail...
Een controller besteld bij dit bedrijf op vrijdagmiddag 16:45.
Hij kwam netjes op zaterdagmorgen binnen maar helaas deed hij het niet.
Ik baalde behoorlijk dus heb er gelijk een mail achteraan gestuurd.
Op maandagmorgen kreeg ik een mail terug.
Kan kosteloos de controller terug sturen en krijg mijn geld terug gestort.
Bij een eventuele volgende aankoop krijg ik 10% korting.

Michiel

SLECHT, ik bestel een hoes voor de Nintendo Switch, komt een heel ander product binnen waarbij de joy-con's niet naast het scherm kunnen. Tevens is de binnenkant oranje. De klantenservice neemt niet... SLECHT, ik bestel een hoes voor de Nintendo Switch, komt een heel ander product binnen waarbij de joy-con's niet naast het scherm kunnen. Tevens is de binnenkant oranje. De klantenservice neemt niet op...

Snelle verzending.

Matthijs

Niets dan lof voor de support! De afstandsbediening ging kapot, we kregen per ommegaande een nieuwe en Geeektech heeft supergoed geholpen deze te koppelen aan het board. Hulde!

Ryan van support - topgozer!