Patrick schilperoord

Goed en overzichtelijke site en ze houden je goed op de hoogte van je bestelling

Snelle levering TOP!!

van Doorn

Zeer slechte retourservice laat klant wekenlang in het ongewisse en na 1 maand nog geen oplossing..
Betreft een beveiligingscamera waarvan de klok 3x sneller loopt dan normaal ,Slaat binnen enkele uren op standby ,Vocht in
de weerbestendige camera...wat een troep!
HIER NIETS BESTELLEN MENSEN U BENT GEWAARSCHUWD !!

Nee niets wat in het voordeel van de klant lijkt te zijn.

R Roosenburg

Slecht bedrijf geven hele slechte service ik zou zeggen niet doen

Thomas de koning

Ik vind dat het een goed bedrijf is en dat alles ook goed te zien is wat alles is en toen ook dat mijn pakketje een dag te laat was kwam er ook een mail en is erg netjes en voor de rest was alles... Ik vind dat het een goed bedrijf is en dat alles ook goed te zien is wat alles is en toen ook dat mijn pakketje een dag te laat was kwam er ook een mail en is erg netjes en voor de rest was alles wel goed.

Het zit goed ingepakt en het mailen als er iets fout gaat is erg netjes

Snelle en correcte levering van het bestelde product

Prijs zeer concurerend!

Hensen

Ik heb een set met 8 camera's en een recorder gekocht.
1e probleem was dat 4 verkeerde buitencamera's zijn geleverd, deze pas naar 1,5 maand geleverd.
2e probleem 1 buitencamera kapot,...
Ik heb een set met 8 camera's en een recorder gekocht.
2e probleem 1 buitencamera kapot, deze weer teruggestuurd 2 maanden niets gehoord. Na reclamatie kreeg ik te horen dat hij nooit was aangekomen.
3e probleem, toch een camera ontvangen was hij wit!!! de zwarte waren op!

Ik heb nog steeds 2 keer verzendkosten te goed.

Word vervolgd.

Niks kopen

Wb Franken

Prima service

Snel antwoord, snelle levering

Bestelling van een flexibele tuinslang geplatst

supersnelle levering

Jay

Eerste keer m'n bestelling gedaan en via afterpay betaalt.
Ging allemaal helemaal vlekkeloos! De prijs lag hier wat lager dus ik dacht ik probeer het hier eens.
Product was goed...
Eerste keer m'n bestelling gedaan en via afterpay betaalt.
Product was goed verpakt en ik had het de volgende werkdag in huis!

Heel leuk assortiment

W.F.M. Simons

Super slecht. Levering binnen 24 uur werd niet waar gemaakt en toen product eindelijk kwam, was de verpakking open en beschadigd.

Ik heb geen sterke punten kunnen ontdekken.