rene onink

Het bestelde artikel is super snel gelevert een fijne ervaring

duidelijkheid en snelle levering

Gattone

Ik bestelde een pluizendief. Zeer vlotte afhandeling en snel ontvangen.

Het is een prima bedrijf, méér kan ik hierover niet zeggen.

Miranda Franssen

Gewoon goed, snelle levering van het juiste produkt.

paul

Top goede en snelle levering

Mandy

Pakketje op tijd bezorgd, maar wel door de brievenbus gepropt, waardoor het met breuken in het plastic is aangekomen. Twee dagen later ontvang ik een melding van PostNL dat er te weinig postzegels... Pakketje op tijd bezorgd, maar wel door de brievenbus gepropt, waardoor het met breuken in het plastic is aangekomen. Twee dagen later ontvang ik een melding van PostNL dat er te weinig postzegels zijn geplakt, waardoor ik €7,02 moet bijbetalen (dit terwijl het pakketje al €10 kostte).

De pluizentondeuze verwijdert bovendien lang niet alle pluizen. Geen idee of dit aan deze tondeuze ligt, aan de val, of dat pluizentondeuzes in het algemeen niet werken.

Zie boven

Controller gekocht voor de ps3. Verkeerde geleverd, teruggestuurd incl extra 6,95 verzendkosten. Niets meer gehoord geen email, geen geld!

Slechte communicatie en service

De site is snel en goed ingericht, helaas laat dit het afweten met de bezorging, had om 19:20 besteld op een maandag. Dus verwacht dat het woensdag wel geleverd zou worden. netjes heledag thuis... De site is snel en goed ingericht, helaas laat dit het afweten met de bezorging, had om 19:20 besteld op een maandag. Dus verwacht dat het woensdag wel geleverd zou worden. netjes heledag thuis gezeten op mijn vrijedag is de leverancier nooit langs gekomen.

Dennie Naber

Top Website
Goede producten

Snelle levering duidelijke behandeling

Een opmerking .. Ik bestel regelmatig een artikel die "brievenbus" bezorgd is verstuurd .. echter past het niet door het brievenbus !! Dat ik thuis was, en aan de deur was voor het bezorger zorgd... Een opmerking .. Ik bestel regelmatig een artikel die "brievenbus" bezorgd is verstuurd .. echter past het niet door het brievenbus !! Dat ik thuis was, en aan de deur was voor het bezorger zorgd dat ik geen straf porto bon krijgt. Dat is gebeurd in het verleden

snelle levering