Er wordt zo snel geleverd dan ze beloven. Dus een positieve ervaring.

Duidelijke site, snelle service en wat fijn dat er geen verzendkosten bij komen.
Kortom ik ben zeer tevreden.

Kuper

Nette web site

Hans.Ebing

Bezorgt product zoals belooft

Originele product waarom wordt gevraagt

Het is de eerste keer die ik een product van Geeektech gekocht, eerlijk beoordelen dat ik moet de beamer testen, en een paar dagen ervaring, dan kan ik een beoordeel geven over de product en... Het is de eerste keer die ik een product van Geeektech gekocht, eerlijk beoordelen dat ik moet de beamer testen, en een paar dagen ervaring, dan kan ik een beoordeel geven over de product en Geeektech.
De positive is dat de bedrijf de beamer de volgende dag aan mij thuis gebracht, dat vindt goed en snel handelen voor een product,

Zoals ben ik altijd eerlijk bedrijf ken ik niet, Maar beamer voor 89.95 euro, Is redelijke goed prijs voor beamer quality. Beamer lamp is niet vervangbare, dus als lamp stuk is dat betekent de... Zoals ben ik altijd eerlijk bedrijf ken ik niet, Maar beamer voor 89.95 euro, Is redelijke goed prijs voor beamer quality. Beamer lamp is niet vervangbare, dus als lamp stuk is dat betekent de beamer is ook stuk of kapot. Hoe duur hoe hoog qualiy zou zijn, hoe goedkoper dan wordt ook de quality lager zijn.

Dave

Heel goed en geduldig

Goed behandeld met je klant en een goede comminicatie/geduld en een goede indruk bij mijn eerste aankoop.goede service ,compliment ga zo door

Jesse

Super gedaan, pakketje gister besteld en vandaag nog ontvangen! Niet avondwerk maar gewoon mooi optijd in de middag!!

Eerste geleverde product was defect

goedkoop

Snelle correcte levering
Geen bijkomende kosten
Relatief goedkoop

Geen afleverkosten

Michael Gennissen

Goede service, goed op de hoogte gehouden en optijd binnen

Snelle levering, goedkoop

Albert Daniel Schoop