9.6/10

Rosanne Roovers

AJG

Duidelijke website, snelle levering. Bedankt!

Verlinden

Eerste bestelling . netjes op tijd zeer goed verpakt.
geleverde plinten precies wat we zochten.

Jan Willem Wegstapel

Zeer correct en snel binnen ook middels betalen via factuur achteraf

Snel besteld en snel geleverd

ik las iets over gratis kit meegeleverd maar dit heb ik niet ontvangen of heb ik verkeerd gelezen?

Reactie GekOpHout.com:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij leveren geen gratis kit, waardoor we de prijzen scherp kunnen houden en de klanten zelf kunnen kiezen of ze kit erbij bestellen of niet.

Patricia

Top. Alles wordt goed geregeld. Super snelle levering.

Snelle levering, goede prijs

De grondverf wordt wel erg dun aangbracht.

Reactie GekOpHout.com:

Bedankt voor uw beoordeling. De wit gegronde plinten worden 2 keer voorzien van een grondlaag van 30 a 40 mu. Als u twijfelt aan de grondlaag van de plinten die u heeft ontvangen, neem dan svp... Bedankt voor uw beoordeling. De wit gegronde plinten worden 2 keer voorzien van een grondlaag van 30 a 40 mu. Als u twijfelt aan de grondlaag van de plinten die u heeft ontvangen, neem dan svp contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Onno Teunissen

Levert datgene wat ik bestel en op tijd.

Snel, netjes en op tijd.

Barry

Fijn geregeld dag erna in huis. Plinten ZONDER deukjes en niet zoals in de winkel gedeukt aan alle kanten.

Kwaliteit prijs is super

Bezorger kwam in zijn pyama bezorgen op slippers niet erg professioneel maar waarschijnlijk is dit dhl pf PostNL

Iris

Snel geleverd alleen alle plinten waren wel hier en daar op de hoeken beschadigd

Makkelijk bestellen, ook afhaal in Haarlemmermeer

Betere afwerking van de plinten

Reactie GekOpHout.com:

Bedankt voor uw beoordeling. We verpakken de plinten rondom in luchtkussenfolie, waardoor kans op beschadiging klein is. Maar als het toch gebeurt, neemt u aub contact met ons op, zodat we het in... Bedankt voor uw beoordeling. We verpakken de plinten rondom in luchtkussenfolie, waardoor kans op beschadiging klein is. Maar als het toch gebeurt, neemt u aub contact met ons op, zodat we het in overleg met u kunnen oplossen.