9.6/10

Mevr Hoebergen

Snelle levering wij zouden 1 uur van tevoren een sms bericht ontvangen. Dat is niet gebeurd. De chauffeur wist van niets .
Toevallig kwamen wij net thuis toen de chauffeur aan het uit laden...
Toevallig kwamen wij net thuis toen de chauffeur aan het uit laden was.

Niet de dag van tevoren een mailbericht sturen dat wij 1 uur voor levering een sms bericht krijgen, en dan niets laten horen.

Reactie GekOpHout.com:

Bedankt voor uw beoordeling. U ontvangt de dag voor levering een mailbericht waarin staat dat u op de bezorgdag in de ochtend een sms met tijdsindicatie ontvangt. Als u deze niet heeft ontvangen,... Bedankt voor uw beoordeling. U ontvangt de dag voor levering een mailbericht waarin staat dat u op de bezorgdag in de ochtend een sms met tijdsindicatie ontvangt. Als u deze niet heeft ontvangen, neemt u dan svp contact met ons op, dan kunnen wij u de tijdsindicatie doorgeven.

cpg interieurbouw

Cpg intereurbouw

goede feedback op de vragen die we hadden mbt de verwerking van monocoat.

Rob Lagerweij

Een goede en deskundige uitleg waar ik veel aan had

Heb ik hierboven beschreven

Nee hou deze service vast

W. Luypaert

Super snelle levering, gemakkelijk te bestellen

super snelle levering

Esther

Duidelijke website en snelle levering!
Duidelijke website en snelle levering!
Alles zat goed verpakt en werd op afgesproken tijd bezorgd. Door een foutje zat niet alles in de levering, maar na even bellen werd dat de volgende dag bezorgd.

Snelle levering, goed bereikbaar bij problemen en snel oplossen daarvan!

Mail met besteloverzicht kwam niet aan, maar bleek in ongewenst te staan.
Dit misschien vermelden op de website.

Luc

Goed, als ik weer iets nodig heb....

Super snel!

Paul van Efferen

Helemaal top en snel!

Ditvoorst A.J.M.

Makkelijk bestellen en snelle levering

de Schrijver

Nalevering

Sivic

Prima!

snelheid van levering en communicatie... communicatie was weliswaar via e-mail maar toch als persoonlijk ervaren

bij navraag welke kleur olie iemand nodig heeft... met voorbeelden komen... net even dat extra wat voor de klant nog makkelijker maakt om een keuze of antwoord te geven.