9.6/10

Geen idee

A.J.M. (Joop) Wintjes

Zeer goed

Wiel Geraets

Plinten besteld en de volgende dag werden ze netjes geleverd kreeg een sms bericht met een indicatie wanneer de chauffeur er zou zijn, 20 minuten voor dat de chauffeur aanbelt krijg je nog een... Plinten besteld en de volgende dag werden ze netjes geleverd kreeg een sms bericht met een indicatie wanneer de chauffeur er zou zijn, 20 minuten voor dat de chauffeur aanbelt krijg je nog een telefoontje of er ook iemand aanwezig is voor de bestelling in ontvangst te nemen. Top geregeld ik kan het iedereen aanraden om hier je bestelling te doen.

Een bedrijf wat ook doet wat zij schrijven op hun website

Kan geen verbeter punten vinden.

Rob

Heel tevreden en snelle levering.

Snelle levering en goede prijzen.

Olivier

Fijn. Snel antwoord op mijn vragen en supersnelle levering.

Supersnelle levering. Prima plinten.

Gert-jan Mol

Super.Goedkoop en snel.

André

Geweldige service en klantgerichtheid.
Vrijdag laat besteld, zaterdag af kunnen halen

Prima site, zeer goede service en klantgerichtheid.

Hans van Kemenade

Een mooi en goed product geleverd in een stevige verpakking. De adreslabel was niet goed. Een oplettende chauffeur had in de gaten dat mijn postcode niet overeen kwam met de woonplaats op de label... Een mooi en goed product geleverd in een stevige verpakking. De adreslabel was niet goed. Een oplettende chauffeur had in de gaten dat mijn postcode niet overeen kwam met de woonplaats op de label en pakbon. Wanneer dit de volgende keer wordt verbeterd dan ben ik "Gek" op GekOpHout.com

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd.

Adreslabel en pakbon hadden een verkeerde adressering. Toch wel een belangrijk punt van aandacht

H.te Lindert

Snel en doelmatig

Ze doen wat ze beloven

Niet aflaten zo doorgaan !

Wiel Geraets

Gisteren plinten besteld vandaag geleverd, vanmorgen een Sms bericht gehad met een tijdsindicatie hoe laat de chauffeur langs komt, een half uurtje voor de chauffeur aanbelt krijg je nog een... Gisteren plinten besteld vandaag geleverd, vanmorgen een Sms bericht gehad met een tijdsindicatie hoe laat de chauffeur langs komt, een half uurtje voor de chauffeur aanbelt krijg je nog een telefoontje of er ook iemand thuis is.
Gewoon top, je hoeft niet de hele dag zitten te wachten. Alles mooi verpakt zodat er niets kan beschadigen.
Voor mij een klasse bedrijf wat ook daadwerkelijk doet wat ze beloven, ik kan het iedereen aanbevelen.

Een bedrijf wat zich ook houd aan hun afspraken, vandaag besteld morgen geleverd.

Voor mij heeft dit bedrijf geen verbeteringen nodig.