9.6/10

Ed van Boxtel

Goed met als enige minpunt hieronder omschreven

Zie onder

Ik denk dat de plinten niet droog waren toen ze zijn verpakt, dus op veel plaatsen de verf helaas aan elkaar geplakt en geribbeld! best veel werk gehad om ze weer netjes te krijgen, voor de rest oke

Reactie GekOpHout.com:

Beste heer Van Boxtel, dat is niet goed. Svp altijd melden als er iets niet klopt met de plinten, dan lossen wij dit op!

J.Beekers

Het is een zeer betrouwbaar en net bedrijf , komt haar afspraken na en de afwerking is perfect.

snele afhandeling en goede service

als men op een appartementencomplex woont en er mag daar niet geleverd worden op een bepaalde etage, dit in uw voorwaarden vermelden.

Reinier van Baal

Overzichtelijke website, en vlotte en correcte levering van plinten.
Prima kwaliteit, scherpe prijs.

D Vermeul

prima snelle levering

nee

nee

Marc Visbeek

Gewoon top zowel de website als de supersnelle levering

Kwaliteit en service

Voor mij geen .

M. Van Dijk

Goede kwaliteit, tevreden.
Goede kwaliteit, tevreden.
Vond t alleen vervelend dat ik pas de ochtend van levering een sms kreeg over de tijd dat geleverd werd, hierdoor moest ik de hele dag vrijnemen. Handiger was een sms geweest een dag er voor.

Een dag voor levering sms versturen hoe laat geleverd wordt

R. Driessen

Op het moment van schrijven ben ik nog bezig met de montage van de gegronde plinten. Kwaliteit is prima en ben erg tevreden met de snelheid van de levering. Wat me wel een beetje tegenviel is dat de... Op het moment van schrijven ben ik nog bezig met de montage van de gegronde plinten. Kwaliteit is prima en ben erg tevreden met de snelheid van de levering. Wat me wel een beetje tegenviel is dat de bijbehorende neuten aan de bovenzijde niet zijn gegrond. Nu heb ik alleen plinten besteld voor de woonkamer maar ik ga zeker in de toekomst nog plinten voor de 1e verdieping bestellen. Dan wil ik de afgelakte variant van de plinten een keer proberen.

Eenvoudig bestellen en lekker snel in huis.

Bas Krab

Proefstukje plint besteld en daarna order ervan geplaats

Mooie kwaliteit plinten, erg goed verpakt en snelle levering.

Jenny Westra van Leeuwen

Positief

Persoonlijke aanpak

Uit de website maakte ik op dat ik de monocoat ook zelf kon ophalen in Boessingheliede. Dit bleek echter niet standaard zo te zijn. Misschien dat dit aangepast kan worden op de website.
Ze...
Ze konden hem wel daarnaar toe laten brengen hoor, dat dan weer wel.

J. Both

Uitstekende service. Een fout in mijn bestelling werd direct en zonder kostengecorrigeerd na telefonische melding van mij. Top!