9.6/10

Nikki Hamers

Goed!

Snelle levering, goede kwaliteit

Bastiaan H. van Driel

Straalt betrouwbaarheid uit ,wat in de praktijk tot uiting komt!

Kwaliteit prijs verhouding .Ook was het materiaal uitsteken verpakt wat beschadig tot het miniemen wordt beperkt

Tot op heden geen!

G.Swinkels

Levering uitstekend maar de aflevering vervoerder is bij ons onder de maat. JAMMER

snelle reactie bij vragen of opmerkingen

De plinten waren beschadigd door de vervoerder. wordt te veel met gegooid op de wagen.

Reactie GekOpHout.com:

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen. Alle plinten worden rondom goed in de luchtkussenfolie verpakt, waardoor schadegevallen zeer weinig voorkomen.... Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen. Alle plinten worden rondom goed in de luchtkussenfolie verpakt, waardoor schadegevallen zeer weinig voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de geleverde producten, laat het ons aub meteen weten en geeft u ons aub de gelegenheid om het op te lossen.

H. Dokter

Prima ervaring. Vlotte levering, datum en tijdstip van aflevering goed gecommuniceerd! Volgende keer zeker weer!

Keurig in alles. Proficiat!

Ik heb ze niet kunnen vinden!

H.Lao

Hele goede ervaring .Waren erg klantvriendelijk

Stef

Zeer snelle levering.

Betrouwbaarheid en snel.

Pim de Leeuw

Snelle levering, lage prijs, goede kwaliteit! Aanpassing van aantal producten na bestelling was direct bevestigd op email.

Klantgericht

Sytse

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Roos

Zeer goede service bij bestellen van plinten.

Super snel geleverd en dag van aflevering word je op de hoogte gehouden van de levertijd en net voor aflevering nog een telefoontje.

Als klant word je heel vriendelijk behandelt!

Huub

Chapeau, meer dan uitstekende ervaring.

Afspraak is afspraak. Retour gestuurd materiaal wordt per omgaande terug betaald. Excellente service.

Geen, ga zo door.