9.6/10

Wimvan der Loo

Ik ben erg blij met zo''n bedrijf als jullie, snelle afhandelingen snelle levering en goede persoonlijke contacten !!!Chapo!!!ga zo door.

GC van Scherpenzeel

Snelle levering.
Helaas waren de plinten aan de uiteinden beschadigd. De hoeken gedeukt en het hout gespleten. We hebben 10cm van de plinten in moeten korten vanwege de schade.

Nettere afwerking uiteinden plint.

Reactie GekOpHout.com:

Wij vinden het vervelend om te horen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen. Wij verpakken alle plinten en architraven rondom goed in de luchtkussenfolie, waardoor schadegevallen zeer weinig... Wij vinden het vervelend om te horen dat u beschadigde plinten heeft ontvangen. Wij verpakken alle plinten en architraven rondom goed in de luchtkussenfolie, waardoor schadegevallen zeer weinig voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de geleverde producten, laat het ons aub meteen weten en geeft u ons aub de gelegenheid om het op te lossen.

JaToS Flowers

Correcte aflevering van het bestelde, afspraken werden nagekomen

vlotte levering
product goed verpakt verzonden
op de site voldoende informatie

als het mogelijk is, langere lengtes leveren

Hans Vervoorn

Uitstekende en snelle service.

Perfecte en zéér toegankelijke website. Heb er velen bezocht, maar deze stak er met kop en kont boven uit. En dat was mijn reden om voor jullie te kiezen.

Werk ook de plintneuten aan de bovenzijde af en maak van je merk een systeemmerk, zoals *** dat doet. Jullie zijn zo veel beter dan *** en *** Jullie hebben meer potentie.

tva

Voor hele huis plinten in 2 delen besteld en perfect geregeld, en vlg dag in huis,

snel en makkelijk voor juiste prijs

Leo Senden

Mooie spullen, snelle levering, goede service, duidelijk, goede prijzen

Jullie belden toen er onduidelijkheid was over de betaling waardoor, mischien, de leversnelheid in gevaar kwam. Daardoor toch, ondanks MIJN onduidelijkheid, nog een tijdige levering.
Alles...
Alles degelijk verpakt.
Chapeau.

Ga zo door

DAP Proosdijlanden

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levertijd. Gisteren begonnen met monteren. 1 pakket blijkt beschadigd te zijn.

Makkelijk te bestellen en snelle levertijd.

Gisteren begonnen met monteren. 1 pakket blijkt beschadigd te zijn. De plinten blijken aan de uiteinden gebroken te zijn. De achterzijde is beschadigd.

Gubbels

Super makkelijk

Ik heb dit ingevuld met de i.pad. Echter kon ik de invulling niét meer wissen. Ik had de twee n.v.t. Anders willen invullen maar ik kon het niet corrigeren.

C. Noordhoek

Helemaal goed, duidelijke site, plinten

Een last minute wijziging van het tijdstip van afleveren: dat bleek geen probleem en de zending werd zonder mankeren later geleverd.